CHP’de çifte bayram havası | Güney Gazetesi Mersin

CHP’de çifte bayram havası

  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin İl Başkanlığı tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programımda seçim zaferinin mutluluğu vardı.

CHP’de çifte bayram havası


Bayramlaşma töreninde konuşan CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür, seçimlerde Mersin Büyükşehir’de, ilçelerde ve Türkiye’de alınan zaferin çok önemli olduğunu vurguladı. Adayların uyum içerisinde, vatandaşlarla iç içe çalıştıklarını kaydeden Ömür, Seçer’in hizmetlerinin alınan sonuçta önemli olduğuna değinerek, “Hem Mersin’de hem Türkiye’de CHP’li belediyelerimiz hizmetleriyle vatandaşa dokundu. Mersin’de Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’in toplumun her kesimine, memleketin her yerine dokunan hizmetlerinin başarıda büyük payı var” dedi.

 

 

KIŞ: “BUGÜN ÇİFTE BAYRAM YAŞIYORUZ”

 

 

CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, bu bayramın CHP için ve CHP’yi, ilkelerini ve kadrolarını umut olarak gören milyonlarca yurttaş için daha bir anlamlı ve güzel olduğundan söz ederek, “Bugün çifte bayram yaşıyoruz ve bu da çok anlamlı. Bu da her birinizin emeğiyle, inancıyla,  birlik ve beraberlik çağrısıyla oldu” dedi. Yerelde iktidar olduklarının altını çizen Kış, “Bizim asıl işimiz şimdi başlıyor. Yereldeki iktidarı genel iktidara taşımak için hep birlikte mücadele verelim, çalışalım ve bu çalışmayı, bu azmi hiçbir zaman da bırakmayalım” diye konuşarak bayramın huzur, mutluluk, birlik ve beraberlik getirmesi temennisinde bulundu.

 

CHP Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır, seçim sonuçlarında Başkan Seçer’in Mersin’in her noktasına hizmet yapmasının payının çok büyük olduğunu söyleyerek, “Biz de bu çalışmalardan ötürü kendisini bütün gücümüzle destekliyor, partili olmayanların oyunu alabilecek kadar yüksek zekâya sahip olan CHP’nin Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı’nı saygıyla sevgiyle selamlıyorum” dedi.

 

 

KIRILMAZ: “BU BAŞARININ MİMARI SAYIN VAHAP SEÇER”

 

 

CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı İzzet Kırılmaz, seçimlerde elde edilen başarıya sadece Mersin özelinde bakmamak gerektiğini ifade ederek, “Türkiye’nin her yerinden Mersin’e bakıldığı zaman işte bu altın başarının mimarı Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer ve ilçe belediye başkan adaylarımızı şimdi coşkuyla alkışlamamız lazım” diye konuştu. Vatandaşların hizmete oy verdiğini sözlerine ekleyen Kırılmaz, “Daha çok çalışacağız, daha çok başaracağız” dedi.

 

 

TUNCER: “TÜRKİYE VE MERSİN 31 MART’TA BİZE BAYRAMI YAŞATTI VE DEVAMI GELECEK”

 

Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer ise “Türkiye ve Mersin 31 Mart’ta bize bayramı yaşattı ve bu bayramın devamı gelecek. Türkiye ve Mersin en büyük gücün, tek gerçeğin CHP olduğunu ispatladı. Büyükşehirde Vahap Başkanımız olduğu sürece tüm partiler toplansa da artık bir şeyin değişmeyeceğini anladı. İlçe belediyelerimiz de bunu anladı” dedi.