Mersin Demirspor ışıl ışıl | Güney Gazetesi Mersin

Mersin Demirspor ışıl ışıl

Önce Süper Amatör Lig’e yükseldi ardından U16 ve U18’’de şampiyon oldu

Mersin Demirspor ışıl ışıl


HASAN KÜÇÜK

Mersin Demirspor, 1. Amatör Küme A Grubunu şampiyon olarak tamamlayarak Süper Amatör Lig’e yükselmesinin ardından aynı başarıyı U16 ve U18 play-off maçlarında da gösterdi. Bu kategorilerde de şampiyon olan Mersin Demirspor Mersin’i U16 ve U18 şampiyonalarında temsil edecek.

Mersin Demirspor Teknik Direktörü Mehmet Akar, Mersin 1. Amatör Küme A Grubunu lider tamamlayıp şampiyon olmalarının ardından U16’yı da grup lideri olarak tamamladıklarını kaydetti. Diğer grubun lideri Yenişehir Belediyespor ve grup ikincileri arasından çıkan Adonisspor ile Türkiye şampiyonalarında Mersin’i temsil etmeye hak kazandıklarını anlatan Akar, “18-21 Nisan tarihleri arasında Mersin Demirspor ve Yenişehir Belediyespor Karaman’da, Adonisspor ise Nevşehir’de Türkiye şampiyonalarında Mersin’i temsil edeceğiz” dedi.

Takımlarının U18 play-off maçlarını da şampiyon tamamladığını vurgulayan Akar şunları söyledi: “U18’i lider bitirdik. Mersin İdman Yurdu ikinci, Akdeniz Belediyespor ise üçüncü oldu. İlk 3’e giren takımlar olarak önümdeki günlerde açıklanacak illerde düzenlenecek bölge şampiyonalarında kentimizi başarı ile temsil edeceğiz.”