​​​​​​​Mersin’de hedefler play-off üzerine | Güney Gazetesi Mersin

​​​​​​​Mersin’de hedefler play-off üzerine

Nazilli maçı ile moral bulan Kırmızı Lacivertliler hafta sonu Altınordu’ya konuk olacak

​​​​​​​Mersin’de hedefler play-off üzerine


HASAN KÜÇÜK

Nazilli Belediyespor’u 4-0 yenerek 5. Sıraya yükselen ve normal sezonun tamamlanmasına 4 hafta kala  play-off oynamayı garantileyen Yeni Mersin İdman Yurdu, TFF 2. Lig 36. Hafta karşılaşmasında İzmir ekibi Altınordu ile karşılaşacak. Hazırlıklarına sürdüren Kırmızı Lacivertliler ilk maçta golsüz berabere kaldığı rakibini rövanşta yenerek galibiyet serisi yakalamak istiyor.

 

KIZILTAN: ALTINORDU MAÇINDAN İYİ SONUÇLA DÖNMEK İSTİYORUZ

Yeni Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, Güney’e yaptığı açıklamada, normal sezonun bitmesine 3 hafta kala Nazilli Belediyespor’u yenerek play-offu garantilediklerini ifade etti.  Bu hafta Altınordu deplasmanına gideceklerini ifade eden Kızıltan şunları söyledi: “Bundan sonraki 3 maçımızı hem mental, hem de taktiksel anlamda play-offa hazırlık süreci gibi bakıyoruz. Antrenmanlarımız bu doğrultuda sürüyor. İyi bir oyunla güzel bir skor elde ettiğimiz Nazilli maçı bize umut verdi. Son haftalarda Karacabey maçının ikinci yarısı çok iyi ve etkili oynamıştık ama istediğimiz sonucu alamayınca bu gözden kaçıyor. Ankaraspor karşısında 1-0 kaybettik ama sezonun en iyi oynadığımız oyunlarından biri idi. Nazilli maçı ile birlikte bir ivme yakaladık. Bunu devam ettirip play-offta da rakip kim olursa olsun yolumuza devam etmek istiyoruz. Takımımız iyi yolda. Oyuncularıma güveniyorum. Altınordu deplasmanında hedefimiz iyi oyunumuzu devam ettirip iyi bir sonuç almak istiyoruz. Ayrıca kalan bütün maçları kazanmak istiyoruz.”

Yasin Elmas’ın sakatlığının sürdüğünü, Muhammet Ömer Çakı’nın ise cezalı olduğunu anlatan Kızıltan, “İkinci kalecimiz Yavuz Buğra Boyar sezonu kapattı ancak takımımıza geliyor. Tedavisi sürüyor” dedi.