​​​​​​​Mersin’de sular durulmuyor | Güney Gazetesi Mersin

​​​​​​​Mersin’de sular durulmuyor

Teknik Direktör Özcan Kızıltan ile yolları ayıran Kırmızı Lacivertlilerde Asbaşkan Halit Şimşek de görevi bıraktı

​​​​​​​Mersin’de sular durulmuyor


HASAN KÜÇÜK

 

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekibi Yeni Mersin İdman Yurdu Asbaşkanı Halit Şimşek, takımdaki teknik direktör değişikliğinin bilgileri alınmadan gerçekleştirilmesine tepki göstererek görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Özcan Kızıltan ile yolların ayrılmasının ardından Adem Çağlayan’ın teknik direktörlüğe getirildiği Yeni Mersin İdman Yurdu’nda bir de istifa depremi yaşandı. Teknik direktör değişikliğini Başkan Metin Saltık’ın fikirlerini almadan gerçekleştirdiğini ifade eden Asbaşkan Halit Şimşek “Fikrimizin önemsenmediği, ben yaptım ben ettim anlayışlı bir yönetimde durmanın manası yoktur” diyerek görevden ayrıldı.

Şimşek yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Ani bir kararla Özcan Kızıltan ile yollarımız ayrıldı. Özcan Hoca’nın görevden alınması ve yeni hocanın göreve getirilmesi ile ilgili olarak Başkan Metin Saltık, Asbaşkan olduğum yönetimin herhangi bir fikrini almamıştık. Başkan Metin Saltık, herhangi bir toplantı düzenlenmeden kendi başına aldığı kararla Özcan Kızıltan’ı görevden almış ve yeni hocayı getirmiştir.  Bizim fikrimiz daha iyi bir hocanın getirilmesi idi.

İsmi bilinmeyen bir hoca ile yanlış olacağı kanaatindeyim. Fikrimizin önemsenmediği, ben yaptım ben ettim anlayışı bir yönetimde durmanın manası yoktur. Mersin İdman Yurdu taraftar grubu Kırmızı Şeytanların başkanlığına devam edeceğimi taraftarlarımızla daima daha güçlü omuz omuza olacağıma kimsenin şüphesi olmasın. Lakin Yeni Mersin İdman Yurdu Kulübü Asbaşkanlığından istifa etiğimi bilinmesini isterim.”