Mersin’in gözü kara | Güney Gazetesi Mersin

Mersin’in gözü kara

Kırmızı Lacivertliler çeyrek final 1. Tur maçında Bucaspor karşısında avantaj arayacak

Mersin’in gözü kara


HASAN KÜÇÜK

 

Yeni Mersin İdman Yurdu TFF 2. Lig Beyaz Grup play-off 1. tur maçında perşembe günü İzmir Temsilcisi Bucaspor 1928 ile karşı karşıya gelecek. Saat 20.00’de Yeni Buca Stadı’nda oynanacak karşılaşma TFF Youtube TV’den canlı yayınlanacak. Müsabakayı Gürcan Hasova yönetecek. Yardımcılığını ise Nurettin Dinçer Demir, Mehmet Sıraç Akpınar yapacak. Onur Bingöl ise 4. hakem olarak görev alacak. Kırmızı Lacivertliler son antrenmanını tesislerinde gerçekleştirdi. Teknik Direktör Adem Çağlayan idaresinde gerçekleştirilen idmanda oyuncular ısınma hareketlerinin ardından 5’e2 pas ve taktik çalışması yaptı. Takım daha sonra hava yolu ile İzmir’e gitti.  

 

 

“ŞAMPİYONLUKLA TAÇLANDIRACAĞIZ”

Teknik Direktör Adem Çağlayan GÜNEY’e yaptığı açıklamada, daha önce normal sezonda 2 defa berabere kalınan Bucaspor 1928 ile şimdiki takım arasında ciddi fark bulunduğunu belirterek “Rakibimiz devre arasında çok ciddi transferler yaptı. İyi oyunculara sahip. Yaş ortalaması yüksek. Bizim en büyük avantajımız maçtaki konsantrasyonumuz olacak. Oyuncularımızın dinamizminden ekstra faydalanmak istiyoruz. Buradan Özcan Kızıltan hocaya teşekkür etmek istiyorum. Takımı play-off’a kadar çıkarmış bu büyük bir başarı. Bundan sonra bayrağı biz devraldık. İnşallah bizde şampiyonlukla taçlandırmaya çalışacağız. Şu an geldiğimiz süreç 10 gün olmadı. Her şey yolunda. Oyuncuları tanıma boyutunda hem yetenekleri hem psikolojik olarak verecekleri reaksiyonlara daha iyi analiz etmeye başladık” dedi.

 

 

PLANLARIMIZI FİNAL MAÇINA YAPTIK

Geçen hafta oynadıkları Ankara Demirspor’a 5-2 mağlup olduklarını anlatan Çağlayan şöyle devam etti: “Orada tamamen iki farklı yarı oldu. ilk yarı tamamen oyunumuzu sahaya yansıtmak istedik. İkinci yarı kafamızda farklı bir düşünce vardı. Onu denemek istedik. Çünkü artık çok vaktimiz yok. Her şeyi biraz daha geniş görmemiz lazım. Bunu biraz sıkıştırılmış şekilde hızlı yapıyoruz. Buca maçından inşallah galip bir şekilde döneceğiz.   Bütün planımızı 2 Haziran’da oynanacak final maçına göre yaptık. O süreye kadar bu takımla büyük başarılar sağlayacağımızı düşünüyorum”

 

 

“MERSİNLİLERDEN DESTEK BEKLİYORUZ”

Mersinlilerden takımlarını desteklemelerini isteyen Çağlayan şunları söyledi: “Taraftarlarımız bize güvenlerini hissettiriyorlar. Ziyarete geldiler. Dualarını eksik etmesinler. Çünkü onlar bizim için büyük bir güç. Tek hedefimiz turu geçtikten sonra taraftarımızla buluşabilmek. Onların coşkusu ile bundan sonraki süreçte daha büyük işler yapacağız diye düşünüyoruz. Bu süreçte destek versinler. Şehrin kilitlenmesi tek bir yürek tek bir vücut olup bu süreci hep beraber geçirmemiz lazım. Sonraki hesaplar kitaplar artık sezon bittikten sonra yapılırsa yapılsın ama şu süreçte herkesin aile gibi birlik beraberlik içinde hareket etmesi lazım.”