TERİMİZİN SON DAMLASINA KADAR MÜCCADELE EDECEĞİZ | Güney Gazetesi Mersin

TERİMİZİN SON DAMLASINA KADAR MÜCCADELE EDECEĞİZ

TERİMİZİN SON DAMLASINA KADAR MÜCCADELE EDECEĞİZ


 

Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında MKE Ankaragücü'nü 2-1 mağlup eden Hatayspor, 5 hafta sonra galibiyetle tanıştı. Puanını 37’ye çıkaran Hatayspor düşme potasından kurtulamadı.

Karşılama sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Hatayspor Teknik Direktörü Özhan Pulat, “Çok şükür hem yaptığımız değişiklikler hem oyuncuların mükemmel özverisi ve mücadelesi, bize bu galibiyeti getirdi. Dele-Bashiru'nun karşı karşıya kaldığı pozisyonu atsak belki daha farklı bir maç olabilirdi. Rakibe topu verdik ama ceza sahası içi aksiyonlarında çok daha etkindik. Tam anlamıyla oyuncular bizim ne oynamak istediğimizi görüp ona göre oynadılar. Oyuncularımızın emeklerine sağlık. Tüm Hatay halkına armağan olsun" diye konuştu.

 

"TERİMİZİN SON DAMLASINA KADAR ÇALIŞACAĞIZ"

Pulat, önümüzdeki hafta deplasmanda oynayacakları Beşiktaş maçıyla ilgili ise şu değerlendirmeyi yaptı;

"Bu noktadan sonra artık Hatayspor hiçbir rakibin kim olduğuna bakmaksızın iyi konsantre olmak zorunda. Beşiktaş, evet şu dönemde talihsiz bir rakip, zor bir rakip bizim için ama artık hiçbir hesabı yapacak durumumuz yok. Çünkü bakıyorsunuz geçen hafta VAR hakemi bütün takımlara yabancı gelirken bize yerli VAR hakemi. Bize verilmeyen çok net bir penaltı. Yayıncı kuruluşta dahi bas bas Hatayspor'un hakkının nasıl yendiği söyleniyor. Biz sadece Beşiktaş'la mücadele etsek, sanırım minimuma indirmiş oluruz problemleri. Ama hiçbir şekilde mücadeleden vazgeçmeyeceğiz. Terimizin son damlasına kadar kalmak için elimizden geleni yapacağız." (İHA)