Silifke Belediyespor’da yeni yönetim görev dağılımı yaptı | Güney Gazetesi Mersin

Silifke Belediyespor’da yeni yönetim görev dağılımı yaptı

Silifke Belediyespor’da yeni yönetim görev dağılımı yaptı


TFF 3. Lig ekibi Silifke Belediyespor’da geçen hafta göreve gelen yeni yönetim kurulu Sait Oğuz başkanlığında ilk toplantısını yaptı. 15 ismin yer aldığı yönetim kurulunda görev dağılımı yapıldı.

Silifke Belediyespor Kulübü Başkanı Sait Oğuz, yönetim kurulu üyelerinin Silifke’ye hayırlı uğurlu olmasını dileyerek “Silifke Belediye Başkanı ve Onursal Başkanımız Mustafa Turgut’un desteği ile yönetim kurulumuz ilk toplantısını yaparak görev dağılımını yaptık. Bu sezonda 3. Ligde mücadele ederek takımımızın en iyi yerde olması için hep birlikte çalışacağız. Yeni yönetimimiz, Silifke’mize, kulübümüze, Türk futboluna ve tüm spor camiamıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

YENİ YÖNETİM KURULUNUN GÖREV DAĞILIMI ŞÖYLE;

Başkan Sait Oğuz, 2. Başkan Aykut Şahin, Başkan Yardımcısı İbrahim Filiz, Futbol Şube ve Altyapı Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Taşer, Futbol Şube Altyapı Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Tufan Esin, Tenis ve Tesis Sorumlusu Yönetim Kurulu Üyesi Salih Gözütok, Muhasebe ve Finans Sorumlusu Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Dal, Hukuk İlişkileri Sorumlusu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Yılmaz, Hukuk İlişkileri Sorumlusu Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Gürbüz, Reklam, Tanıtım ve Sosyal Medya Sorumlusu Yönetim Kurulu Üyesi Vehbi Turgut, Ulaşım, Konaklama ve Sponsorluk İşleri Sorumlusu Yönetim Kurulu Üyesi Erman Kirişçi, Taraftar ve Storeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Bulut, Sponsorluk İşleri Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeleri Erdal Uysal-Osman Ünlü ve Fevzi Doğan.

Denetleme kurulu üyeleri ise Fikri Öz, Tolga Şahin ve Oktay Topçu’dan oluştu. (Haber Merkezi)