Cumhuriyetin Çocukları konser verdi | Güney Gazetesi Mersin

Cumhuriyetin Çocukları konser verdi

Özel Toros Okulları’nın kuruluşunun 60. yılı onuruna düzenlenen "Cumhuriyetin Çocukları" konseri, Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi Cumhuriyet Salonu’nun büyüleyici atmosferinde gerçekleşti.

Cumhuriyetin Çocukları konser verdi


Konserde Toros Üniversitesi Kurucu Mütevelli Heyet Başkanı Ali Özveren, Rektör Prof. Dr. Ömer Arıöz, Özel Toros Okulları yöneticileri, öğretmenleri, çok sayıda öğrenci ve aileleri de hazır bulundu.

Kanun Virtüözü Şef Ahmet Baran yönetimindeki 210 öğrenciden oluşan "Cumhuriyetin Çocukları" korosu, izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Çocukların sesleri, salonun duvarlarında yankılanırken, izleyicilere büyülü bir müzik şöleni sundular.

Konser sonunda, Kurucu Mütevveli Heyet Başkanı Ali Özveren ve Rektör Prof. Dr. Ömer Arıöz tarafından Şef Ahmet Baran'a sanata ve eğitime katkılarından dolayı minnetle plaket ve çiçek takdim edildi.

Konserin kapanışında sahnede kalan Kurucu Mütevveli Heyet Başkanı Ali Özveren ve Rektör Prof. Dr. Ömer Arıöz, Norm Ender’in Cumhuriyet’in 100. Yılı dolayısıyla bestelediği “Parla” marşını “Cumhuriyetin Çocukları” korosu ile birlikte seslendirdi. (Haber Merkezi)