Kahve Bahane Projesi Mut’ta | Güney Gazetesi Mersin

Kahve Bahane Projesi Mut’ta

Mersin İl Millî Eğitim Müdürlüğü’nün ‘Kahve Bahane Projesi’ velilerle buluşmaya devam ediyor. Bu hafta Mut Çınaraltı Parkı Kahvesinde sahnelenen tiyatro oyunu öncesinde Bir Avuç Mutluluk grubu müzik dinletisi sundu, öğretmenlerden oluşan grup zeybek oynadı. 

Kahve Bahane Projesi Mut’ta


Millî Muharip Uçağı Kaan’ı modelleyen Yusuf Akgün, etkinliğe katılarak velilere oyun oynattı. Ardından perdesini açan "Karışık Aile" adlı tiyatro oyunu velileri düşündürücü bir atmosferle buluşturdu. Oyun, aile içi ilişkileri, günümüzün ailevi sorunlarını ve çözümlerini ustalıkla ele aldı. Teknoloji bağımlılığı, ders çalışma stresi ve kuşak çatışması gibi güncel konulara değinen oyun, izleyicilere farklı bakış açıları kazandırmayı başardı. Eğlenceli ve öğretici bir atmosferde gerçekleştirilen oyun, veliler tarafından büyük beğeniyle karşılandı.

Tiyatro oyununun ardından düzenlenen sohbet toplantısında İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, ailelere çocuklarıyla daha fazla vakit geçirmeleri ve teknoloji bağımlılığından uzak durmaları yönünde önemli tavsiyelerde bulundu. Durmuş, projeye emek veren tüm öğretmenlere de teşekkürlerini iletti. (Haber Merkezi)