MDTO Lisesi kısa film<br>yarışmasında Türkiye birincisi | Güney Gazetesi Mersin

MDTO Lisesi kısa film
yarışmasında Türkiye birincisi

Mersin Deniz Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Millî Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen "Ahilik Anlayışında Sanat ve Estetik" konulu "Gazoz" adlı kısa film yarışmasında Türkiye 1.si oldu.

MDTO Lisesi kısa film<br>yarışmasında Türkiye birincisi


Öğrenci ve öğretmenlerin özverili çalışmalarıyla hazırlanan kısa film, jüriyi etkileyerek Türkiye'nin en iyisi seçildi. Başarıdan dolayı büyük bir sevinç yaşayan okul yönetimi, öğrenci ve öğretmenleri, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi 15 Temmuz Milli İrade Salonu'nda düzenlenen ödül töreni ile ödüllendirildi. Törene Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Sayın Ali Karagöz, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil ve Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş da katılarak öğrencilerin başarısını tebrik etti.

Milli Eğitim Müdürü Durmuş, “Bu anlamlı başarıda emeği geçen danışman öğretmen Emre Erdoğan, senarist Ayberk Öztürk, kameraman Efe Holdur, montajda Mahmut Özer, ses ve ışıkta Hüseyin Ersoy, oyuncu öğrencilerimiz Deniz Lülü, Gizem Elçi ve Mustafa Efe Erden, oyuncu öğretmenlerimiz Demir Can Bilici, Aysel Öztürk, Mesut Önsesveren ve konuk oyuncumuz Osman Erdoğan'ı yürekten kutlar, bu güzel başarıyı okulumuza kazandırdıkları için kendilerine teşekkür ederiz” dedi. (Haber Merkezi)

.