Hırsızlar suçüstü yakalandı   | Güney Gazetesi Mersin

Hırsızlar suçüstü yakalandı  

Mersin’de, çaldıkları motosikletle kente nakliye için gelen tırlardan hırsızlık yaptıkları belirlenin 2 şüpheli, güvenlik kameraları tarafından tespit edilerek son işlerinde suçüstü yakalandı.  

Hırsızlar suçüstü yakalandı  


İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, son dönemde Mersin'e nakliye için gelen tırlardan hırsızlık yapan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Şikâyet üzerine bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, tırlardaki hırsızlık olayının, kask ve maske takan motosikletli 2 şüpheli tarafından gerçekleştirildiğini belirlendi.

Elde edilen bilgiler doğrultusunda kente nakliye için gelen tırların park ettiği bölgelerde önlem alan ekipler, H.B. ve E.Ö adlı motosikletli 2 şüpheliyi, son işlerinde bir tırdan hırsızlık yapmaya çalıştıkları sırada kovalamaca sonucu yakaladı.

Gözaltına alınarak götürüldükleri emniyet müdürlüğünde sorgulanan 2 şüphelinin, 7 ayrı tırdan hırsızlık yaptıkları belirlenirken, hırsızlık olayında kullandıkları motosikletin de çalıntı olduğu anlaşıldı. Zanlılar, işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı. (İHA)