Mezitli deresi temizlendi | Güney Gazetesi Mersin

Mezitli deresi temizlendi

Mezitli Belediyesi, şehrin çeşitli noktalarında dere temizliği çalışmalarına devam ediyor. Mezitli Deresi’nde uzun zamandır kötü koku, görüntü kirliliği ve sinek sorunuyla mücadele eden Mezitli halkı, belediye ekiplerinin yoğun çabasıyla rahat bir nefes aldı.

Mezitli deresi temizlendi


Mezitli Deresi'nde gerçekleştirilen temizlik çalışmaları kapsamında, belediye ekipleri dereyi ilaçlayarak temizledi ve çevre düzenlemesi çalışmalarını tamamladı. Özellikle yaz aylarında artan koku şikayetlerini önlemek amacıyla çalışmalarını sıklaştıran ekipler, vatandaşların taleplerini de dikkate alarak dere temizliği faaliyetlerini titizlikle yürüttü.

Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, yapılan temizlik çalışmalarıyla ilgili olarak, "Derelerimizi her türlü kirlilikten arındırarak halk sağlığına yönelik tehditleri ortadan kaldırmak ve derelerimizin bulunduğu alanlara güzel bir görünüm kazandırmak bizim nihai hedefimiz. Yaptığımız çalışmalarla derelerimizin her zaman temiz kalmasını sağlıyoruz. Bu kapsamda yürüttüğümüz çalışmalar program çerçevesinde önümüzdeki günlerde de devam edecek" dedi. (Haber Merkezi)


  Mezitli deresi temizlendi