Silifke büyük düşünüyor | Güney Gazetesi Mersin

Silifke büyük düşünüyor

Teknik Direktör direksiyonunu İlker Avcıbay’a teslim eden Kırmızı Lacivertliler yenilmez kadro için transfer taarruzu başlatacak

Silifke büyük düşünüyor


HASAN KÜÇÜK

 

TFF 3. Lig ekibi Silifke Belediyespor Teknik Direktör İlker Avcıbay anlaştı. Kırmızı Lacivertliler teknik direktörlük konusunda daha önce Yeni Malatyaspor, Ankaragücü, Giresunspor’da kaleci antrenörlüğü, geçen sezon ise Konyaspor’da yardımcı antrenör olarak görev yapan İlker Avcıbay ile anlaştı.

Silifke Belediye Hizmet binasında gerçekleştirilen imza töreninde Silifke Belediye Başkanı ve Silifke Belediyespor Onursal Başkan Mustafa Turgut, Silifke Belediyespor Kulübü Başkanı Sait Oğuz ve kulüp  yöneticileri hazır bulundu.

 

TURGUT: SİLİFKE BELEDİYESPOR MARKAMIZ

Silifke Belediye Başkanı ve Onursal Başkan Mustafa Turgut, Yeni teknik direktörün Silifke’ye, Silifkespor’a gönül vermiş taraftarlara hayırlı uğurlu olmasını dileyerek “Belediye olarak her zaman takımımızın yanındayız, destekçisiyiz. Yeni sezon planlaması içinde teknik direktörümüzle anlaştık. Teknik Direktörümüz İlker Avcıbay’a ve ekibine başarılar diliyorum. Yeni sezonda başarılarla ve zaferlerle dolu maçlar yaparız. Birlik ve beraberlik içerişinde de bunu başaracağımızdan eminim. Kentimize ve spor camiasına hayırlı olsun” dedi.

 

OĞUZ: HEDEFLERİMİZ VAR

Silifke Belediyespor Kulübü Başkanı Sait Oğuz ise “2024-2025 sezonunda profesyonel ligde Silifkemize yakışır bir takım oluşturacağız. İlk olarak Teknik Direktörümüz İlker Avcıbay ve ekibi ile anlaştık. Silifke’mize ve taraftarlarımıza hayırlı olsun. İleriki günlerde de transferlerimizi yapacağız. Yeni sezondan umutluyuz ve hedeflerimiz var. Bu hedefleri başaracak gücümüz var” diye konuştu.

 

AVCIBAY: ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

 

Teknik Direktör İlker Avcıbay ise Silifke Belediyespor gibi güzide bir kulüple anlaştığı ve futbolu gece gündüz yaşayan bir şehr geldiği için mutlu olduğunu ifade ederek şunları söyledi: “Futbol bilgi, tecrübelerimi Silifke Belediyespor’un hedefleri için paylaşacağım. Yeni sezona iyi bir ekip ve iyi bir kadro ile başlayarak hedeflerimiz doğrultusunda çok çalışacağız. Güzel bir Kulüp binamız, futbolcularımızın konaklayacağı idari bina ve güzel bir stadımız var. Beni bu göreve layık gören Silifke Belediye Başkanımız Mustafa Turgut’a, Kulüp Başkanımız Sait Oğuz’a ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum.”