“Silifke için çok çalışacağız” | Güney Gazetesi Mersin

“Silifke için çok çalışacağız”

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i makamında ziyaret etti.

“Silifke için çok çalışacağız”


Silifke’de devam eden çalışmalar hakkında Başkan Vahap Seçer’e bilgi veren Başkan Mustafa Turgut, Mersin Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği içerisinde en iyi şekilde hizmet vermeyi sürdüreceklerini açıkladı.

Başkan Turgut, özellikle Mersin Büyükşehir Belediyesi ile güçlerini birleştirerek, Silifke’nin altyapı, kültür ve sosyal hizmetler gibi alanlarda daha da gelişeceğini belirterek, birlik ve beraberlik içerisinde başarılı çalışmalar yürüteceklerini vurguladı. Turgut “Bizim tarih, kültür ve doğal güzellikleriyle zengin kentimize sevgimiz çok büyük. Büyükşehir Belediyesi ve Silifke Belediyesi olarak, bu cennet ilçemize kalıcı eserler bırakacağımıza inanıyorum. Birlikte yürüteceğimiz projeler ve şehrimize, kazandıracağımız güzellikler için çok heyecanlıyız. Memnuniyetle ve yenilikle geçireceğimiz 5 yılımız hem Mersin hem de Silifke’miz için hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Seçer ise Silifke’nin potansiyelini ve önemini vurgulayarak, birlikte çalışmanın kentlerin güçlenmesine ve halkın refahının artmasına katkı sağlayacağını dile getirdi. Seçer, "Silifke’mize ilk dönemde yaptığımız önemli yatırımlar ve projeler oldu. İkinci dönemde de inşallah tüm proje ve çalışmalarımızda, Silifke Belediyemiz ile ortak akıl ilkesiyle çalışıp, kalıcı hizmetler yapacağız.

Mersin'in her bölgesine adaletli hizmet götürdüğümüzden kimsenin şüphesi yok. Silifke bizim için son derece önemli olup, tarihi kültürü ve doğal zenginlikleriyle hizmet vermekten sevinç duyduğumuz değerli bir ilçemizdir. Bu şehir bizden haklı olarak hizmet bekleyecektir, pozitif bakış bekleyecektir, düsturumuz adalettir. İş birliğini çok önemsiyorum. Her şey Silifke için, Mersin için" dedi. (Haber Merkezi)