Atakent’te süper coşku | Güney Gazetesi Mersin

Atakent’te süper coşku

Atakent Gençlerbirliği Mersin Süper Amatör Lig’e yükseldi

Atakent’te süper coşku


HASAN KÜÇÜK

 

Mersin 1. Amatör Küme Play-off son hafta karşılaşmasında Tarsus Ulusspor’u 6-2 mağlup eden Silifke ekibi Atakent Gençlerbirliği, Galataspor’un ardından Mersin Süper Amatör Lig’e yükselen ikinci takım oldu.

Atakent Gençlerbirliği, ligin son maçında Silifke Belediyesi Ünal Ünüvar Spor Tesislerinde karşılaştığı Tarsus Ulusspor’u 6-2 yendi. Bu sonuçla Süper Amatör Lig’e yükselen Atakentspor’lu teknik heyet ve futbolcular büyük sevinç yaşadı. Atakent Gençlerbirliği’ne kupasını Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu adına yönetim kurulu üyesi Oktay Topçu verdi. Play-off’u 24 puanla lider tamamlayan Galataspor ile 23 puanla ikinci sırada tamamlayan Atakent Gençlerbirliği önümüzdeki sezon Mersin Süper Amatör Ligde mücadele edecekler.

 

 

“ARTIK SÜPER LİGDEYİZ, HAYIRLI OLSUN”

Atakent Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Hidayet Gökten, Süper Amatör Lig’e çıktıkları için çok mutlu olduklarını belirterek “Takımımız, zorlu maçlardan ve mücadelelerden sonra grubunda şampiyon oldu. Yönetim kurulumuzu, teknik heyetimizi ve futbolcularımızı tebrik ediyorum. Birlik beraberlik içerisinde çok çalışarak hedefimize ulaştık. Benden önce takımımıza Başkanlık yapan İbrahim Avdil’e de çok teşekkür ediyorum. İnşallah Mersin Süper Amatör Ligde de mücadelemizi sürdürüp, Silifke’yi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Şampiyonluğumuz Kulübümüze, Silifke’mize, taraftarlarımıza ve sporseverlere hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

 

 

“SÜPER LİGE RENK KATACAĞIZ”

Atakent Gençlerbirliğispor Teknik Direktörü Erkan Aydın ise “Mersin 2. Amatör Kümede mücadele ederken hedeflerimiz vardı. Bu hedeflerimizi de 2 yılda üst üste şampiyon olarak üst liglere çıktığımız için çok gururlu ve mutluyuz. Futbolcularımız maçlarda istediğimiz tüm mücadelelerini verdiler. Takımımıza maddi manevi destek veren yönetim kurulu üyelerimiz başta olmak üzere, sponsorlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu sene Mersin Süper Amatör ligde de iyi mücadele ederek, farkımızı gösterip lige renk katacağız” ifadelerini kullandı.

 

SÜPER AMATÖRDE 3 SİLİFKE TAKIMI

2024-2025 sezonunda Mersin Süper Amatör ligde Silifke’yi , Taşucuspor, Silifke İdman Yurdu ve Atakent Gençlerbirliği temsil edecek.