Mersin’in sultanları | Güney Gazetesi Mersin

Mersin’in sultanları

Mersin Volgemspor Küçük Kızlar Voleybolda Türkiye ikincisi oldu

Mersin’in sultanları


HASAN KÜÇÜK

 

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından Konya'da gerçekleştirilen Küçük Kızlar Türkiye Şampiyonası’nda Mersin Volgemspor Türkiye ikincisi oldu.

Mersin Volgemspor, Karatay Spor Salonu’nda oynanan Küçük Kızlar Türkiye Şampiyonası finalinde Fenerbahçe ile karşılaştı. Kıran kırana geçen mücadelede Mersin ekibi Fenerbahçe’ye 2-3 (17-25, 25-20, 26-24, 28-30, 8-15) mağlup oldu.  

Kupa ve madalyalar iki takım arasında oynanan final maçının ardından sahiplerini buldu. TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu ve Konya Gençlik Spor İl Müdürü Birdal Öztürk tribünden takip etti. Türkiye ikincisi olan Mersin Volgemspor’a madalyalarını ve kupasını; Konya Voleybol İl Temsilcisi Mustafa Tarman ve MHGK Genel Sekreteri Meral Taşpınar takdim etti.

Şampiyon olan Fenerbahçe takımına madalyalarını ve kupasını TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu ve Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk verdi.

Sıralama maçında Ankara DHMİ’yi 3-0 yenerek 3. olan Eczacıbaşı takımına madalya kupasını ise Karaman Voleybol İl Temsilcisi Nejdet Ünlütürk ve Hatay Voleybol İl Temsilcisi Mustafa Kemal Söner tarafından verildi.