TÜFAD’da kan değişimi | Güney Gazetesi Mersin

TÜFAD’da kan değişimi

Tek listeyle gidilen genel kurulda futbol antrenörlerinin yeni başkanı Ayhan Gök oldu

TÜFAD’da kan değişimi


HASAN KÜÇÜK

 

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneğe (TÜFAD) Mersin Şubesi’nin 17. Olağan Genel Kurul Toplantısı Yenişehir Belediyesi Akademi Salonu’nda yapıldı. Divan Başkanlığını Semih Dülger’in yaptığı olağan genel kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Faaliyet, gelir-gider bütçe raporunun okunmasının ardından kongre seçime katılacak listenin divana sunulması ile devam etti.

 

 

Burada söz alan önceki başkan Mesut Bilir, 2015-2024 yılları arasında 3 dönem kendisine ve ekibine verilen destek için üyelere teşekkür etti.

Kendilerinden sonra TÜFAD’ı yönetecek olanların bayrağı daha iyi yerlere getirmek için hizmet edeceğini anlatan Bilir, “Yönetime talip olma sebebimiz derneğimize hizmet ve üyelerimize daha iyi imkanlar sağlamaktı. Bunun çok fazlasını yaptığımıza inanıyor ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 

GÖK: TEK KURUŞU ÇARÇUR ETMEYECEĞİZ

Başkanlığa seçilen Ayhan Gök ise, “Bu bir bayrak değişimidir. Bir müddet hizmet ettikten sonra bizden sonrakilere bu bayrağı devredeceğiz. Daha önce beraber çalıştığımız Mesut Bilir Başkanla güzel işler yaptığımıza inanıyorum. Burada misyonumuzun gereğini yerine getirmek için yine çalışacağız. Buradaki bütün gelirler sizin sayenizde oluyor. Kimsenin bir kuruşunu çarçur etmeyeceğiz. Yeni yönetim kurulumuzla sizin için çalışacağız” dedi.

 

 

Tek listeyle gidilen ve açık oylama ile yapılan seçim sonunda Ayhan Gök başkanlığa seçilirken yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu: Oğuzhan Tutar, İsmet Keser, Hasan Bihan, Metin Erbilmiş, Aziz Hünkar Kılavuz, Murat Ebe, Halil Karabulut, Murat Uçaş, Mahmut Yeşilyaprak, Tufan Esin, Yunus Emre Erdem, Zeki Kıldıözen, Tamer Yigit, Yunus Taçgün.