“Bu ülkeye barışı, kardeşlİğİ, huzuru ve adaleti getirebiliriz” | Güney Gazetesi Mersin

“Bu ülkeye barışı, kardeşlİğİ, huzuru ve adaleti getirebiliriz”

  Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programına katılarak, partililerle bayramlaştı.

“Bu ülkeye barışı, kardeşlİğİ, huzuru ve adaleti getirebiliriz”


Tüm CHP ailesinin Kurban Bayramı’nı kutlayarak konuşmasına başlayan Başkan Seçer, bayram dolayısıyla belediyelerin yoğun bir çalışma içerisine girdiğini söyleyerek, “Mersin rahat olsun, işimizin başındayız. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. İktidar lafla değil işle ve çalışmakla olur. Bu anlayışla gittik ve biz kazandık. Aklımız fikrimiz Mersin ve Mersinli hemşerilerimiz. Bize oy veren her 10 yurttaştan 6’sı iyi de 4’ü kötü mü? Onlar da canımız onlar da ciğerimiz, onlar da yurttaşlarımız. Herkesin bayramı kutlu olsun, herkesi kucaklıyoruz” dedi.

 

 “CHP’li başkanlar insanlara dokundu”

 

2019’dan bu yana CHP’li belediye başkanlarının insanlara dokunduğunu hatırlatan Seçer, “Başkanlar insanlara hizmet götürdü, insanlara dokundu, insanların gönlüne sevgisine ve ailesine girdi. Çocuğuna, yaşlısına hizmet yaptı, kadının hayata tutunmasını sağladı ve aileye girdi. CHP’liler olarak partimizin isminde yazdığı gibi halk olursak, halkın içinde olursak önümüzde bir engelin kalacağını düşünmüyorum” diye konuştu.

 

 “2024 seçimlerinde çıkan tablo milletimizin ferasetidir”

 

Her zaman milletin ferasetine inandıklarını söylediklerini aktaran Seçer, 2024 seçimlerinde çıkan tablonun da milletin feraseti olduğunu belirtti. Seçer, “Milletimiz işini yapamayanları gönderdi, umut vaat edenleri getirdi. Şimdi o umut vadedenleri izleyecek; onlar da eğer umutları boşa çıkarırsa, onları gönderecek ve bir başkasını getirecek” dedi. Seçimlerde elde edilen yüzde 60 oyun bir emeğin sonucu olduğunu belirten Seçer, partililere seslenerek, “Burada herkesin emeği var. Bundan sonra da 2028 yılında ya da daha önce yapılacak seçimlerde elbette iktidar olmak istiyoruz. Elbette Cumhurbaşkanı olarak CHP'nin çıkardığı adayı seçtirelim istiyoruz. Aynı ilkelerle çalışmaya devam etmemiz lazım. Belediye başkanları yanlış iş yapmadığı sürece, partisinin, partilisinin ve kendisine destek olan halkının değerini kıymetini bildikçe, mütevazı bir şekilde hizmet yaptıkça sizin de onların yanında olmanız lazım” ifadelerine yer verdi.

 

 “Bu ülkeye barışı, kardeşliği, huzuru ve adaleti getirebiliriz”

 

CHP’nin; belediyelerini yönettikleri şehirlere huzuru birliği, beraberliği, kardeşliği ve adaleti getirdiği gibi Türkiye’ye de barışı, kardeşliği, huzuru, adaleti ve refahı getirebileceğinin altını çizen Seçer, “Bu yaptıklarımız ispatımız. Nerede o afra tafra yapan siyasetçiler? Yüce milletim sandıkta gerekeni yaptı. Biz milletin ferasetine inanıyoruz. Aynı azimle ve samimiyetle çalışalım, emin olun bizim çıkardığımız cumhurbaşkanı adayını bu millet seçer. AK Parti, İYİ Parti, CHP demez, herkes gelir destek verir” dedi.

Tüm partililerin moralini yüksek tutması gerektiğini vurgulayan Seçer, “Biz buradayız, çalışıyoruz, şehrimize hâkimiz, şehrimizi sahipleniyoruz. Millet bize inandı ve güvendi, bunu pekiştirin. Ailenize sahip çıkarsanız aileniz yükselir. Bir başkan olarak sizden istediğim bu. İşimizi yapıyoruz, işimizi yaptığımız için bu kadar başarılı olduk. Bu başarı herkesin” diye konuştu.