BAYRAMDA MERSIN’DE SU SIKINTISI YAŞANMADI | Güney Gazetesi Mersin

BAYRAMDA MERSIN’DE SU SIKINTISI YAŞANMADI

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Kurban Bayramında Mersin genelinde su ve temizlik konusunda herhangi bir sorun yaşanmadığını belirterek “Görevimizin başındayız” dedi.

BAYRAMDA MERSIN’DE SU SIKINTISI YAŞANMADI


ABİDİN YAĞMUR

 

,Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Kurban Bayramı tatilini Mersin’de geçirdi. Belediyenin başta su, temizlik, ulaşım olmak üzere tüm birimleri bayram boyunca mesai yaparken Başkan Vahap Seçer de birimlerin çalışmalarını denetledi.

Seçer, Kurban Bayramının üçüncü gününde de Toroslar ilçesine bağlı Aladağ, Yeniköy, Bekiralanı, Ayvagediği ve Gözne’de vatandaşlarla bir araya geldi, on binlerce yaylacının konakladığı bu mahalelerdeki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vatandaşların Mersin’de huzurlu, güvenli bir ortamda bayramı geçirdiğine dikkat çeken Vahap Seçer, “Su konusunda bayramı beklediğimizden daha rahat geçiriyoruz.  Çok şükür ilk 3 günü kazasız belasız atlattık. Haftayı böyle kapatırız. Kimseye mahcup olmadan, kimseyi mağdur etmeden haftayı bitiririz” dedi.

 

“SU VE TEMİZLİK KONUSUNDA SIKINTI OLUP OLMADIĞINI GÖRMEK İÇİN YAYLALARI GEZİYORUZ”

 

Hem kendisinin hem Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız’ın temizlik ve su konusunda bir sorun olup olmadığını  denetlemek için Mersin Milletvekili Gülcan Kış ile birlikte yaylaları gezdiklerini anlatan Vahap Seçer,  “5 yıl böyle çalıştığımız için bu millet bize destek verdi. Fazlasıyla verdi. Benim milletim ahde vefayı bilir. Hizmet edene, emek edene, ülkesini sevene, milletini sevene destek verir. Ülkeyi, memleketi sevmek nara atmakla olmaz. Atatürk ne demiş? Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır. Biz de görevimizi en iyi şekilde yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

“VATANDAŞIMIZ RAHAT OLSUN”

 

31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde vatandaşın çalışkan belediye başkanı olacağına inandığı kişilere oy verdiğine dikkat çeken Vahap Seçer sözlerini şöyle sürdürdü:

“Kaybedenler şapkasını önüne koyacak düşünecek ama biz de şımarmayacağız. Seçim kazandık, iyi oy aldık. Daha da güzel işler yapacağız. Çıtayı daha da yükselteceğiz. Biz  milletimizin ferasetine inanıyoruz, güveniyoruz. Siyasetçiler zannediyor ki, bu halk kuzu gibi gelecek her daim hata yapsa da kendi partili belediye başkanına oy verecek. Aha vermedi işte. Kırmızı kartı gösterdi. Sen çalışmadın dedi. Ben çalışana oy vereceğim dedi. Çalışacağına inandığım Abdurrahman’a oy vereceğim dedi. İşte Abdurrahman Yıldız belediye başkanı oldu, Vahap Seçer yeniden başkan seçildi. Biz de diyoruz ki vatandaşlarımız rahat etsin. İkinci dönemde mecliste de çok şükür sizlerin sayeside artık kararlarımızı rahat alacağız. Beklentilerin arttığını biliyoruz. Biz de diyoruz ki daha fazla hizmet yapacağız, daha güzel hizmetlet yapacağız. Bu bize yetmiyor, bizi iktidara taşıyın ki olanaklarımız daha da artsın, Mersin’e daha güzel hizmetler yapalım. Abdurrahman Yıldız sizlerin desteğiyle seçildi. Hizmetlerinde her zaman yanında olacağız. Uyumun olduğu yerde huzur olur. Huzurun olduğu yerde mutluluk olur. Mutluluğun olduğu yerde her şey güzel olur.”