Tribün Kafe’de maç coşkusu | Güney Gazetesi Mersin

Tribün Kafe’de maç coşkusu

Tribün Kafe’de maç coşkusu


Tribün Kafe; futbol, basketbol, bilardo, hentbol ve diğer tüm branştaki karşılaşmalarını içeren spor konsepti ile sporseverlerin uğrak noktası oluyor. 22 Haziran Cumartesi günü saat 19.00’da gerçekleşecek olan Türkiye-Portekiz maçının nabzı yine bu mekânda tutulacak.

 

Türkiye’nin en uzun sahil şeridi olma özelliği taşıyan Akdeniz’in incisi Mersin’de, sahil bandında farklı konseptlerle vatandaşlarına hizmet veren Mersin Büyükşehir Belediyesi Denizkızı Turizm A.Ş. bünyesindeki kafeler Mersinlilerin uğrak adresi olmaya devam ediyor. Sporseverlerin buluşma noktası haline gelen Tribün Kafe, bunlardan biri.  Özellikle maç günleri maç coşkusunu yaşamak ve takımına destek vermek isteyen spor sevdalıları bu kafede bir araya geliyor.

Kahvaltı, aperatif ve dünya mutfağı ile günün her saati lezzetli bir yemek deneyimi sunan kaliteli ve zengin menüsü, eşsiz sahil manzarası, içerisinde bulunan oyun alanları ile Tribün Kafe 7’den 70’e herkese hitap etmeye devam ediyor.

Euro 2024 Avrupa Şampiyonası’nın başladığını ve A Milli Takımın da bu şampiyonluk mücadelesinde yer aldığını kaydeden Büyükşehir Belediyesi Denizkızı Turizm A.Ş. Saha Koordinatörü Ekin Durmuş “Bizler de Tribün Kafe olarak bu maçları yayınlamaya başladık. Milli maçlarımızın olduğu günlerde burada maç günlerine özel mini futbol oyunları gibi etkinliklerimiz olacak. Aynı zamanda gelen misafirlerimize küçük hediyelerimiz de olacak. Bunun yanı sıra Euro 2024’e özel hazırladığımız atıştırma tabaklarımız var. Dünya mutfağından bazı ürünleri alarak bu tabakların içerisinde buluşturduk. Gelin Tribün Kafe’de hep beraber maç coşkusuna ortak olalım” ifadelerine yer verdi. (Haber Merkezi)