Hayırlı olsun ziyaretlerine son verdi | Güney Gazetesi Mersin

Hayırlı olsun ziyaretlerine son verdi

31 Mart’ta seçildiğinden bu yana binlerce Tarsusluyu makamında ağırlayan ve hayırlı olsun dileklerini kabul eden CHP’li Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, hayırlı olsun ziyareti taleplerinin ardı arkası kesilmeyince bu tür ziyaretleri kaldırdıklarını duyurdu. Boltaç, “Bundan sonra sizlerle makamlarımızda değil sokaklarda buluşacağız” dedi.

Hayırlı olsun ziyaretlerine son verdi


 

ABİDİN YAĞMUR

CHP’li Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, belediyenin günlük çalışma düzenini bile etkiler hale gelen hayırlı olsun ziyaretleriyle ilgili yeni bir karar aldı ve bunu sosyal medyadan duyurdu. Boltaç, daha fazla sokakta olabilmek, Tarsus’a daha iyi hizmet edebilmek için bundan sonra hayırlı olsun ziyareti taleplerini kabul etmeyeceklerini söyledi.

Sosyal medya hesaplarından Tarsuslulara seslenen Başkan Ali Boltaç şunları söyledi:

“Göreve başladığım günden bu yana sizleri evinizde ağırlamaktan büyük mutluluk duydum. Yanımda olduğunuz ve desteğinizi esirgemediğiniz için hepinize gönülden teşekkür ederim. Bugünden itibaren siz değerli Tarsuslu hemşehrilerimize daha etkili hizmet verebilmek için ve Tarsus’a kazandıracağımız projelere odaklanabilmek için hayırlı olsun ziyaretlerimize son veriyoruz. Artık makamlarımızda değil sokaklarda sizlerle buluşacağız. Yeni projelerle bundan sonra işimiz gücümüz Tarsus diyeceğiz. Gösterdiğiniz anlayış ve destek için şimdiden teşekkür ediyorum.”


  Hayırlı olsun ziyaretlerine son verdi