Milli gurur Kaplan’dan Demir’e ziyaret | Güney Gazetesi Mersin

Milli gurur Kaplan’dan Demir’e ziyaret

Milli gurur Kaplan’dan Demir’e ziyaret


 

Paris 2024 Paralimpik Oyunları yolunda kota mücadelesi veren ve Tekerlekli Sandalye Tenis Quad kategorisinde dünya sıralamasında 6 numaraya yükselerek kariyer rekorunu elde eden Mersin’in milli gururu Ahmet Kaplan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’i ziyaret etti.

Türkiye Tenis Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Atilla Kökver’in de hazır bulunduğu ziyarette Demir, Kaplan’ın başarıları ile gurur duyduklarını belirtti.

Alınan inanılmaz başarıların tesadüf olmadığını anlatan Demir, "Ülkemizi ve ilimizi uluslararası organizasyonlarda almış olduğu başarılı sonuçlarla bizleri gururlandıran Ahmet Kaplan kardeşimiz mücadeleci yönü ile birçok gencimize örnek olacağına inanıyorum. Paralimpik Olimpiyatları için kota mücadelesi veren ve Dünya 6 numarası olan Mersinli milli sporcumuz Ahmet Kaplan'ı, onu yetiştiren antrenörünü tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum" İfadelerini kullandı.

Ahmet Kaplan ise 4 yıl önce  Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine başladığı günden bu yana kendisine her anlamda destek olan İl Müdürü Ökkeş Demir'e Teşekkür ederek başarılarının artarak devam edeceği sözünü verdi. (Haber Merkezi)