Vahap Seçer’den balık çiftlikleri resti: Mersin sahipsiz değil! | Güney Gazetesi Mersin

Vahap Seçer’den balık çiftlikleri resti: Mersin sahipsiz değil!

Muğla ve Balıkesir kıyılarından, turizme zarar verdikleri için çıkarılan balık çiftliklerinin Mersin’in Silifke ve Aydıncık sahillerine taşınmasına bir tepki de Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’den geldi. Seçer, “Balık çiftlikleri Mersin’e uygun değildir. Mersin de sahipsiz değildir” dedi.

Vahap Seçer’den balık çiftlikleri resti: Mersin sahipsiz değil!


ABİDİN YAĞMUR

 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Silifke-Aydıncık-Anamur sahillerine kurulmak istenen balık çiftliklerine karşı hukuki mücadele vereceklerini, sosyal medyadan yayınladığı reels videosuyla ilan etti.

Vahap Seçer şunları söyledi: “Mersin kuş uçuşu 320 kilometre sahile sahip bir deniz kenti. Doğal olarak böyle bir kentte turizm yatırımları beklerken başka bölgelerde düşünülüp projelendirilen ancak bölge halkının karşı çıkmasıyla Mersin’e taşınan balık çiftlikleri yatırımlarının geldiğini görüyoruz. Bölge halkı olarak bunu kabul etmemiz mümkün değil. Mersin sahipsiz değildir. Mersin’in tüm aktörleriyle birlikte hukuki zeminde Mersin’imizin tüm haklarını sonuna kadar savunuruz. Bunun böyle bilinmesini isterim.”

 


  Vahap Seçer’den balık çiftlikleri resti: Mersin sahipsiz değil!