Son bilete hücum | Güney Gazetesi Mersin

Son bilete hücum

2. Amatör play-off maçında Toroslar Kartalspor ile Aydıncıkspor kozlarını paylaşacak. Kazanan 1. Amatör Küme’ye yükselecek

Son bilete hücum


HASAN KÜÇÜK

Mersin 2. Amatör Küme’de Musallagücü ve Mezitli Tece Limongücü’nün gruplarında şampiyon olmasının ardından 1. Amatör Küme’ye yükselecek 3. Takım perşembe günü Toroslar Kartalspor ile Aydıncıkspor arasında oynanacak play-off maçının ardından belli olacak. Saat 17.00’de Toroslar Suni Çim Sahasında oynanacak maçta galip gelen önümüzdeki sezon 1. Amatör Küme’de mücadele edecek.

BALGİR: GÜZEL BİR MAÇ OLSUN

Toroslar Kartalspor Teknik Direktörü Cemil Can Balgir, “Gurubumuzu ikinci tamamladık. 1. Amatör Küme’ye yükselmek için bir şansımız var. Diğer grubun ikincisi Aydıncıkspor ile tek maçlık bir play-off oynayacağız.  Genç takımız. Kavgalı gürültülü bir kulüp değiliz. Güzel bir maç olur. Mücadelemizi yapacağız. Play-offta şampiyon olarak 1. Amatör Küme’ye çıkmak istiyoruz. Rakibimizi çok fazla tanımıyoruz. Çıkıp mücadelemizi verip iyi futbol oynayacağız. Taraftarlara güzel bir maç izletelim. Kim hak etmiş ise o kazansın” dedi.

ÜNAL: İYİ OYAN KAZANSIN

aydıncıkspor Teknik Direktörü Ali Ünal ise her iki takımında elinden gelenin en iyisini yapmak için mücadele edeceğini ifade ederek şunları söyledi: “Rakibimiz genç bir takım bizimde genç ve tecrübeli oyuncularımız var. Hazırlıklarımızı tamamladık. Başa baş bir mücadele olacaktır. Her iki takımında yüzde 50 şansı var. Gününde olan takım maçı kazanacaktır. Biz maçın Silifke veya Erdemli’de oynanmasını talep etmiştik ancak ASKF play-off maçlarının il merkezinde oynanması gerektiğini belirtti. İyi olan kazansın. Bizim amacımız Türk futboluna iyi oyuncular yetiştirmektir.”