Erdemlililer Derneğinden Demir’e ziyaret | Güney Gazetesi Mersin

Erdemlililer Derneğinden Demir’e ziyaret

Erdemlililer Derneğinden Demir’e ziyaret


Erdemlililer Derneği Başkanı Ali Gölcük ve Yönetim Kurulu Üyelerinden, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir'e anlamı ziyaret.

 

Emniyet güçleri ile PKK militanları arasında Trabzon'daki bir kırsal alanda çıkan çatışmada Şehit düşen Eren Bülbül'ün şehadetinin 7. yıl dönümünde gerçekleşen ziyarette Erdemlililer Derneği Başkanı Av. Ali Gölcük, Mersin'in Erdemli ilçesinde, atıl durumdaki ilkokulun Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yenilenmesiyle oluşturulan ve şehit Eren Bülbül'ün adı verilen Genç Ofis'in Erdemli'ye kazandırılmasında yaptığı çalışmalar ve destekler için İl Müdürü Ökkeş Demir'e teşekkür etti.

Dernek Başkanı Gölcük, '' Henüz 15 yaşındayken 2017 yılında Karadeniz’in yaylalarında şehit edilen Eren Bülbül evladımızın Akdeniz'de Torosların zirvesinde Sorgun yaylamızda isminin yaşatılmasına vesile olan ve bu Merkez'de yüreği vatan sevgisi ile millet sevgisi ile bayrak sevgisi ile dolu nice Erenlerin yetişmesine vesile olmasını diliyor, katkılarınızdan dolayı size ve nezdinizde tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Eren Bülbül evladımızı da rahmetle anıyor mekanı cennet olsun diliyorum'' dedi.

İl Müdürü Ökkeş Demir ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ''Eren Bülbül'ü şehadetinin 7. yılında rahmet ve minnetle anıyorum, mekanı cennet olsun. Sizlerle hep istişare halinde olduk. Bu merkezin bizim için de önemi büyük. Atıl durumdaki İlkokulu kendi atölye ekibimiz ve imkanlarımızla Sorgun mahallesinin çocukları ve gençleri için yaptık. Erdemli ilçemize yatırımlarımız sürecek. Spor Salonu ve Şehir Stadını yenileyeceğiz, yeni bir Gençlik Merkezi'ni İlçe Merkezinde açacağız, sizler ile iletişim halinde güzel çalışmalara imza atacağız” diye konuştu.

Ziyaret sonunda Başkan Gölcük, Erdemliye yaptığı ve yapacağı yatırımlardan dolayı İl Müdürü Demir'e teşekkür plaketi verdi ve hatıra fotoğrafı çektirildi.(Haber Merkezi)