Bakan lütfetmedi! | Güney Gazetesi Mersin

Bakan lütfetmedi!

Ulaştırma Bakanı, Mersinlilerin akıbetini merak ettiği 2 yatırımla ilgili olarak Mersin’e gelecekti. Son anda vazgeçti, yardımcısını gönderdi.

Bakan lütfetmedi!


Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun, Mersin’in senelerdir beklediği Çukurova Havalimanı ile Çeşmeli-Kızkalesi Otoyolu inşaatında incelemelerde bulunacağı, havalimanıyla ilgili açıklama yapacağı bildirilmişti. Bakan Uraloğlu, inceleme gezilerini son anda iptal etti. Mersin’e gelmeyen Bakan Uraloğlu, bakanlık makamında Trabzon yöresinden gelen muhtarlarla, spor kulübü temsilcileriyle görüştü, gazetecileri kabul etti. Bakan Uraloğlu’nun gelip görmediği 2 inşaatı inceleme işi ise bakan yardımcısı Enver İskurt’a düştü.

 

BAKAN GELMEDİ, YARDIMCISIYLA GEZİN!

 

Ulaştırma Bakan Yardımcısı Enver İşkurt, 5 ay önce de Çukurova Havalimanı inşaatını gezmişti. Son gezide Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan ve AKP Mersin Milletvekili Ali Kıratlı ile birlikte alanda incelemelerde bulunan Bakan Yardımcısı İşkurt, geziyle ilgili herhangi bir açıklama yapmadı, açılış tarihi konusunda da bilgi vermedi. Kamuoyu inceleme gezisini, Ulaştırma Bakanlığından değil, AKP’li milletvekillerinin ve belediye meclisi üyelerinin sosyal medya paylaşımlarından öğrendi.

 

 VALİ PEHLİVAN: HAVAALANIMIZ AÇILIŞ İÇİN GÜN SAYIYOR

 

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, inceleme gezisinin ardından yaptığı açıklamada, "İnşallah yakında Cumhurbaşkanımızdan gün bekliyoruz. Havaalanımız açılış için gün sayıyor” dedi. Ancak Pehlivan kesin bir tarih vermekten kaçındı. (Haber Merkezi)