Aydıncık’ın 1.Küme özlemi | Güney Gazetesi Mersin

Aydıncık’ın 1.Küme özlemi

Aydıncık’ın 1.Küme özlemi


HASAN KÜÇÜK

 

Mersin 2. Amatör Küme play-off maçında Toroslar Kartalspor’a 2-1 yenilen Aydıncıkspor’da büyük üzüntü yaşanıyor. 1. Amatör Küme hayalini erteleyen Aydıncıkspor önümüzdeki sezon yeniden 2. Amatör Küme’de mücadele edecek.

Kulüp Başkanlığını Belediye Başkanı Özkan Kılıçarpa’nın yaptığı Aydıncıkspor Mersin 2. Amatör Küme’de sezona iddialı başlamasına rağmen normal sezonu 28 puanla ikinci sırada tamamladı. Tek maç üzerinden Toroslar Suni Çim Saha’da oynanan play-off maçında ise Toroslar Kartalspor’a 2-1 mağlup olunca Süper Amatör Lig’e çıkma çabası sonuç vermedi. Oyuncular maç sonrası büyük üzüntü yaşadı.

Aydıncıkspor Teknik Direktörü Ali Ünal, GÜNEY’e yaptığı açıklamada “Maçtan önce yaptığımız açıklamada futbol şansı olan maçı alacak demiştik. Oyuncularımız maça konsantre olurken 3-4 tane futbolcumuz gurbette çalıştığı için izin alamadık. Oyun olarak da iyi başlayamadık. Rakip takımın oyuncularını tebrik ediyorum. Genç ve dinamikler. İnşallah birinci amatörde başarılı olurlar. Biz de artık önümüze bakacağız. Önümüzdeki sezon yine 2. Amatör’den 1. Amatör’e çıkmak için mücadele edeceğiz” dedi.