Altın gençler top başı yaptı | Güney Gazetesi Mersin

Altın gençler top başı yaptı

TFF Elit A Ligi’ne yükselen Bodrum FK U19, Yalıçiftlik’te görücüye çıktı

Altın gençler top başı yaptı


 

Süper Ligin çiçeği burnunda ekibi Bodrum FK’nın teminatı gözüyle bakılan U19 takımı yeni sezona “merhaba” dedi.

Geçen sezon TFF Elit B Ligi’nde şampiyonluk ipini göğüsleyerek Elit A Ligi’ne yükselme başarısı gösteren Yeşil Beyazlılar, yeni sezon hazırlıklarını kulübün Yalıçiftlik’teki tesislerinde başlattı.

Altın gençlerin ilk antrenmanı öncesi kurban kesildi, dualar edildi. Teknik heyet ve gençlerle bir araya gelen Kulüp Müdürü Süleyman Tekgül, TFF Elit A Ligi’nde de başarı çıtasını yüksek tuttuklarını söyledi.

Bodrum FK profesyonel takımının 1. Lig play-off maçında şampiyon olarak Süper Lig’e yükseldiğini hatırlatan Tekgül, U19 takımının da gösterdiği performans ve yakaladığı başarı sayesinde geçen sezonu çift şampiyonlukla kapatmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirtti.

Altyapıda ter döken gençlerin Bodrum FK’nın yarınlardaki teminatı olduğunun altını çizen Süleyman Tekgül yeni sezonu ve hedeflerini şöyle değerlendirdi:

“Türk futbol ailesine öncelikle dostluk, barış ve kardeşlik içinde bir sezon diliyorum. Kulüp olarak altyapıya büyük önem veriyoruz. Büyük paralar harcayıp oyuncu transfer etmek yerine altyapıdaki önceliğimizle Türk futboluna yıldız oyuncu kazandırmayı hedefledik. Hedefe ulaşacağımıza inancımız tam. Zaten geçen yıl U19 takımımız TFF Elit B’de şampiyon olarak bu inancımızı pekiştirdi. Bu yıl da çıtayı yine yüksek tuttuk, hedefimiz yine şampiyonluk. Teknik heyetimiz ve genç kardeşlerimizle sakatlıksız, huzurlu bir sezonda başarıya koşacağımıza inanıyorum.” (Haber Merkezi)