“İşimiz hizmet götürmek” | Güney Gazetesi Mersin

“İşimiz hizmet götürmek”

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, yapılan hizmetlerin denetlenmesi ve eksikliklerin tamamlanması için ekibiyle birlikte, kent merkezine 60 km uzaklıktaki Sarıaydın mahallesini ziyaret etti.

“İşimiz hizmet götürmek”


Sarıaydın’da vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Turgut, uzak mahallelere ve yaylalara hizmet noktasında yapılabilecek çalışmaları anlattı.

Vatandaşların taleplerini ve sıkıntılarını dinleyen Başkan Turgut, “Sarıaydın bizim için ayrı bir öneme sahip. Sorunlarınızı yerinde görmek ve dinlemek için buradayız. Tarihi ve doğal güzellikleriyle önemli bir yerleşim yeri. Mahallemize söz verdiğimiz her çalışmayı birinci dönemimizde olduğu gibi yerine getirdik. Yarım kalan, yapılması gereken diğer hizmetlerimizi de sırasıyla devam ettirip, çözüme kavuşturacağız.

Uzak veya yakın olması önemli değil, mühim olan halkımızın, vatandaşlarımızın talep etmesi ve bizlere sıkıntılarını dile getirmesidir. Birlik ve beraberlik içerisinde çözemeyeceğimiz hiçbir sorun yoktur. Bu ziyaretlerimizi belirli aralıklarla devam ettireceğiz’ dedi.

Silifke’nin alan olarak geniş bir konuma sahip olduğunu belirten Başkan Turgut, “Bu dönemde Mersin Büyükşehir Belediyemiz ile el ele vererek hizmet ulaşmadık hiçbir mahalle bırakmayacağız. Bunun içinde muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla fikir alışverişinde bulunuyor, onların talep ve sıkıntılarını dinliyor ve çözümler üretiyoruz” diye konuştu. (Haber Merkezi)