Parklarda yaz bakımı | Güney Gazetesi Mersin

Parklarda yaz bakımı

Silifke Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, bakım, onarım ve yenileme çalışmaları kapsamında park, bahçe ve yeşil alanlardaki çalışmalarına devam ediyor.

Parklarda yaz bakımı


Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, belediyenin sorumluluk sahasında yer alan orta refüj, park ve bahçeleri bakıma aldıklarını belirtti. Belediye ekipleri, yeşil alanlarda toprak tesviye, çim serimi, bitkilendirme ve peyzaj uygulamalarını da sürdürüyor.

İlçe genelinde bulunan park ve bahçelerde yeni düzenlemeler yapıldığını ve bakım çalışmalarının devam ettiğini açıklayan Başkan Turgut, "Belediye ekiplerimiz, parklarımızı daha güzel, daha estetik ve bakımlı bir hale getiriyor. Kenti gösteren en önemli unsurlar park ve bahçelerdir. Mahallelerimizde yeşil alanlarımızda peyzaj çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Park ve bahçelerimize yeni oyun alanları, spor aletleri tahsis ederek, çocuklarımızın sağlıklı, huzur ve güven içerisinde oynayabileceği yeni mekânları hizmete sunuyoruz. Bununla birlikte farklı yaş gruplarındaki vatandaşımızın spor aktivitelerini rahatça yerine getirebileceği, oturabileceği, dinlenebileceği yeşil alanlarımızı da artırarak ilçemizi daha yaşanabilir bir şehir haline getiriyoruz" dedi.

Başkan Turgut, kent estetiğini sağlamak için yeşil alanlarda bakım ve onarım çalışmalarının kesintisiz devam edeceğini ifade etti. (Haber Merkezi)