Hatay son şampiyona karşı | Güney Gazetesi Mersin

Hatay son şampiyona karşı

Hatayspor, lige Galatasaray deplasmanıyla merhaba diyecek

Hatay son şampiyona karşı


HASAN KÜÇÜK

Trendyol Süper Lig’de 2024-2025 sezonu fikstürü çekimi, TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapıldı.

Bu sezon Süper Lig'de 19 takım mücadele edecek. 9 Ağustos 2024 tarihinde başlayacak ligde ilk yarı 20, 21, 22 ve 23 Aralık 2024 tarihlerinde oynanacak olan 17. hafta müsabakaları ile sona erecek. İkinci yarı 3, 4, 5, 6 Ocak 2025 tarihlerinde oynanacak olan 18. hafta karşılaşmalarıyla başlayacak ve sezon 1 Haziran 2025 tarihinde tamamlanacak.

 Ev sahibi maçlarını Mersin’de oynayacak olan Hatayspor 11 Ağustos’taki ilk hafta maçında deplasmanda Galatasaray’a konuk olacak. 7. haftayı bay geçecek olan Hatay ekibi

6 Ekim’de oynanacak 8. Hafta karşılaşmasında Trabzonsqor’u, 12 Aralık’ta oynanacak 14. Hafta karşılaşmasında Beşiktaş’ı ağırlayacak. Turuncu Beyazlılar 5 Ocak’ta oynanacak 18. Hafta maçında ise Fenerbahçe’ye konuk olacak.

Hatayspor Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Akpınar, "İlk maçta geçen yılın şampiyonu Galatasaray’ı çektik. Geçen sezonda aldığı tek mağlubiyet var, o da Hatayspor’dan. Güzel bir kura olduğunu düşünüyoruz. Herkese hayırlı olsun. Yıkılan bir memleketin gülen yüzü olacağız. Hiç kimse merak etmesin. Bu sezon daha yüksekleri hedefliyoruz. Biliyorsunuz, deprem bölgesiyiz. Şartlarımız diğer takımlara göre çok daha ağır. Sahamız yok. Sahamız olmadığı için taraftarlarımız daha çok gelemiyor. Bu sene inşallah başkanlarımızın sayesinde bu sorunları çözeceğiz. Daha üst sıralarda bitireceğimizi umuyorum" dedi.