Havuza merhaba | Güney Gazetesi Mersin

Havuza merhaba

Tarsus Belediyesi dezavantajlı çocukları Su Parkı’nda havuzla tanıştırdı

Havuza merhaba


Tarsus Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, dezavantajlı mahallelerde yaşayan çocuklara havuz keyfi yaşatılıyor. Bu kapsamda Bahçe Mahallesi’ndeki çocuklar ilk defa havuza girmenin keyfini yaşadı.

 

Tarsus Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü adına projeyi yürüten Belda Boroğlu; “Tarsus Su Parkı’nda Bahçe mahallemizin çocuklarını ağırlamaktayız. Çocuklar ilk defa havuz ile buluştu. Aileleri de kafeterya bölümünde onları izliyor. Çocuklarımız ve ailelerimiz çok güzel anlar yaşıyorlar. Kadın ve Aile ile ilgili projelerde bizi özellikle destekleyen Tarsus Belediye Başkanımız Ali Boltaç’a şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

 

“ÇOCUKLAR DA MUTLU VELİLER DE”

 

Etkinliğin ilk durağı olan Bahçe Mahallesi'nde çocuklar, hayatlarında ilk defa havuzda yüzmenin keyfini yaşadı. Başkan Boltaç'a teşekkür eden çocuklar, unutulmaz bir gün geçirdiklerini belirttiler. Veliler de çocuklarının bu fırsattan yararlanmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi. Eşit hizmet anlayışı ile çalışan Tarsus Belediyesi'nin çalışmalarından duydukları memnuniyeti ifade eden veliler, bu tarz hizmetlerin devam etmesini istedi.

 

“DEZAVANTAJLI MAHALLELERİN FARKINDA OLAN BİR BELEDİYE”

 

Bahçe Mahalle Muhtarı Nural Gözeoğlu ise “Mahallemiz dezavantajlı bir mahalle. Bunun farkında olan bir belediyenin olması ve başkanımızın özellikle ilgilenmesi çocuklarımızın kalbine dokunması bizleri çok mutlu etti. Böyle etkinliklerin artmasını diliyorum. Çocuklar daha çok mutlu olsunlar hep sevinsinler. Bu hizmetten dolayı başkanımız Ali Boltaç’a teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

 

“YAZ BOYU DEVAM EDECEK”

 

Belediye Başkanı Ali Boltaç ise "Eşit hizmet anlayışı ile tüm mahallelerimize hizmet götürme gayesinde olacağız. Belediyemizin imkanlarını tüm vatandaşlarımızın kullanımına sunacağız" dedi. Etkinlik, yaz boyu diğer dezavantajlı mahallelerin de katılımıyla devam edecek. (Haber Merkezi)