Şube müdürleri ilk 6 ayı değerlendirdi | Güney Gazetesi Mersin

Şube müdürleri ilk 6 ayı değerlendirdi

Vali Ali Hamza Pehlivan başkanlığında, kamu hizmetlerinde etkinliğin, verimliliğin artırılması, bu bağlamda kamu birimlerinde ve birimler arasında iş birliği ve koordinasyonun pekiştirilmesi amacıyla İl İdare şube başkanları toplantısı gerçekleştirildi.

Şube müdürleri ilk 6 ayı değerlendirdi


Toplantıda; 2024 yılının ilk 6 ayının genel değerlendirmesi yapıldı, kamu hizmetlerinin vatandaş memnuniyeti ve çözüm odaklı, yapıcı, hızlı ve kaliteli bir yönetim anlayışı ile sürdürülmesi; kamu yatırımlarının yakın takibi, zamanın en verimli şekilde değerlendirilmesi, tasarruf tedbirleri, birimlerin kendi hizmet konularına hâkim olması, uygulamada aksaklığa mahal verilmemesi, birimler arası etkin iş birliği ve dayanışma içinde çalışılması ve ilgili çeşitli hususlar ele alındı.

Vali Pehlivan, “Kamu hizmetlerinde verimlilik ve kaliteyi, vatandaş memnuniyetini daha da arttırmak, İlimizin her alanda gelişmişlik çıtasını daha da yukarılara taşımak için kamu birimlerimizde görev yapan mesai arkadaşlarımız ile birlikte artan bir heyecanla, gayretle, özveriyle, milletimize hizmet aşkıyla, birlik beraberlik ve dayanışma anlayışı içinde çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Vali Pehlivan toplantının gündem maddeleri üzerinde değerlendirmelerde bulundu, çeşitli talimatlar verdi.

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri katıldı. (Haber Merkezi)