Çaresizliğe isyan! | Güney Gazetesi Mersin

Çaresizliğe isyan!

Mut Gençlerbirliği Başkanı Yahya Aksaz: Destek bulamazsak maçlara çıkmayacağız

Çaresizliğe isyan!


HASAN KÜÇÜK

 

Geçen sezon Mersin 1. Amatör Küme’de play-off oynama başarısı gösteren ve bu sezon liglerde Sertavul Esnafspor yerine Mut Gençlerbirliği ismi ile devam etme kararı alan Mut ekibi destek bulamadığı takdirde bu sezon hiçbir kategoride liglere katılmayacak.

Mut Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Yahya Aksaz, geçtiğimiz günlerde yaptıkları olağan genel kurulda başkan adayı ve yönetime girmek için kimsenin talipli olmadığını belirti.

10 yılı aşkın kulüplerini şampiyon yaparak üst ligde gururla temsil ettiklerini ifade eden Aksaz şunları söyledi: “Geçen yıl tek başıma kalsam da tarihinin en başarılı sezonunu tamamlamanın gururunu yaşadım. A takımımız ve genç takımımız play-off ve şampiyonluk yaşadı. Mut’ta lisansı olup başka kulüplerde oynayan oynamayan herkesi futbola kazandırdık. Ailemizden, zamanımızdan ve maddiyattan her türlü fedakarlığı yaptık. Çok yıprandık. Bu sezonda geçen sezon gibi desteksiz ve sahipsiz kalırsak hiçbir kategoride liglere katılmayacağız. A takım ve genç takımın küme düşme durumunda sorumluluğu ve vicdani boyutu bana ait değildir. Vicdani sorumluluğu sessiz kalan herkese aittir. Destek verilmezse kesinlikle liglere katılmayacağız.”