Şampiyonlar geçidi | Güney Gazetesi Mersin

Şampiyonlar geçidi

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, şampiyon ve madalyalı boksörleri kabul etti

Şampiyonlar geçidi


Bosna Hersek'te 21 Haziran-03 Temmuz 2024 tarihleri arasındadüzenlenen Yıldız Erkekler ve Kadınlar Avrupa Boks Şampiyonası'nda 66 kg Avrupa şampiyonu olan Mersinli Milli sporcu Busenur Yazan ve 02-15 Nisan 2024 tarihleri arasında Hırvatistan’da düzenlenen Genç Kadınlar Avrupa Şampiyonası’nda 75 kg'da Avrupa 3’üncüsü olan Zeliha Özdemir Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’i ziyaret etti. Milli boksörler Türkiye Boks Federasyonu As Başkanı aynı zamanda Mersin İl Temsilcisi Filiz Oral ve antrenörleri Naci Oral’ın da bulunduğu ziyarette başarılarını Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ile paylaştı.

Mersinli milli sporcuların aldıkları başarıların tesadüf olmadığını belirten İl Müdürü Demir, "Ülkemizi ve ilimizi uluslararası organizasyonlarda almış oldukları başarılı sonuçlarla bayrağımızı dalgalandırarak bizleri gururlandıran Mersinli milli boksörlerimiz Busenur Yazan ve Zeliha Özdemir’i yürekten kutluyorum. Özellikle uluslararası organizasyonlarda elde ettikleri başarılı sonuçlarla birçok gencimize örnek olacaklarına inanıyorum. Avrupa şampiyonalarında aldıkları başarılı sonuçlardan sonra ekim ayında Hırvatistan’da yapılacak olan Dünya boks şampiyonaları için hazırlıklarına devam eden sporcularımıza ve antrenörümüze başarılar diliyor, dünya boks şampiyonasından da madalyalar ile döneceklerine yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Başarılı sporcular ile Türkiye Boks Federasyonu As Başkanı aynı zamanda Mersin İl Temsilcisi Filiz Oral ve antrenörleri Naci Oral kendilerine her anlamda destek olan İl Müdürü Ökkeş Demir'e Teşekkür ederek dünya boks şampiyonasından madalya sözü verdi. (Haber Merkezi)