Silifke topbaşı yapıyor | Güney Gazetesi Mersin

Silifke topbaşı yapıyor

Kırmızı Lacivertliler 22 Temmuz’da toplanacak,1 Ağustos’ta Kayseri Erciyes’te, 12 Ağustos’ta Erzurum’da kampa girecek

Silifke topbaşı yapıyor


HASAN KÜÇÜK 

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele edecek olan Silifke Belediyespor’da Teknik Direktör İlker Avcıbay önderliğinde yeni sezon hazırlıkları sürüyor. 22 Temmuz’da topbaşı yapacak olan Kırmızı Lacivertliler yeni sezon öncesi Kayseri ve Erzurum’da kamp yapacak.

Kırmızı Lacivertliler yeni sezon öncesi dış transferde 9 oyuncu ile sözleşme imzaladı.

Silifke Belediyesi Ünal Ünüvar Spor Tesislerinde yapılan imza törenlerinde Nevşehir Belediyespor’dan forvet Tuğcan Alp Öztürk, Gümüşhanespor’dan orta saha oyuncusu Arif Cılak, Bulvarspor’dan orta saha oyuncusu Kaan Güdü, Darıca Gençlerbirliğispor’dan orta saha oyuncusu Yunus Emre Alagöz, Sapanca Gençlikspor’dan orta saha oyuncusu Bekir Can Sönmez, Talasgücü Belediyespor’dan ön libero oyuncusu Berkay Öztuvan, Akhisarspor’dan sol bek Halilcan Gül, Çeşme Belediyespor’dan kanat oyuncusu Turan Ali Demirci, Tokat Belediye Plevnespor’dan Burak Evren kendilerini Silifke Belediyespor’a bağlayan sözleşmeye imza attı.

 

“YENİ OYUNCULAR TAKIMA GÜÇ KATACAK”

Silifke Belediyespor Kulübü Başkanı Sait Oğuz 9 yeni oyuncu ile anlaştıklarını belirterek “2024-2025 futbol sezonu öncesi takım kurma çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Birbirinden değerli 9 futbolcu ile anlaştık. Yeni transferlerimiz takımımıza güç katacaktır. Transferlerimiz kulübümüze, şehrimize ve taraftarlarımıza hayırlı olsun.” dedi.

 

 

 

ŞAHİN: 7-8 OYUNCU İLE GÖRÜŞMELERİMİZ SÜRÜYOR

 Silifke Belediyespor 2. Başkanı Aykut Şahin ise yeni sezondan çok umutlu olduklarını ve transferlerle adından söz ettiren bir Silifke Belediyespor izlettireceklerini belirtti. Şahin GÜNEY’e yaptığı açıklamada takımın 22 Temmuz’da topbaşı yaparak ilk olarak Silifke’de toplanacağının söyledi. Sezon öncesi 2 kamp yapacaklarını ifade eden Şahin, “1 Ağustos’ta Kayseri Erciyes’te ilk kampımızı yapacağız. 12 Ağustos’ta Erzurum’da ikinci etap kampımız olacak. Şu ana kadar dış transferde 9 oyuncu ile sözleşme imzaladık. Dış transferde görüştüğümüz 7-8 oyuncu daha var. Hedefimiz öncelikle enerjik bir takım kurmak. Ondan sonra ileriye doğru yürümek istiyoruz. Rakiplerimizin yapılanmasını göreceğiz. Şampiyonluk hedefi ile yolumuza çıkacağız. Sağlam adımlarla yolumuza devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

 

“İÇ TRANSFERDE GÖRÜŞMELERİMİZ SÜRÜYOR”

Teknik Direktör İlker Avcıbay ile transfer konusunda uyum içerisinde çalıştıklarını vurgulayan Şahin şunları söyledi.  Kadromuzu da kaliteli ve başarılı oyunculardan kurmak istiyoruz. Taraftarlarımız dört gözle transferleri bekliyor. Transferlerden memnun olan kadar olmayan da oluyor. Silifke’de futbol çok önemli. Futbolda başarılı olursak tüm halk arkamızda olur. İç transferde görüşmelerimiz devam ediyor.”

Öte yandan yeni transferlerde Silifke Belediyespor ile anlaştıkları için mutlu olduklarını ve Kırmızı Lacivertlilerin başarısı için mücadeleye hazır olduklarını belirttiler.