Kamp sefası | Güney Gazetesi Mersin

Kamp sefası

23. Dönem Mavi Deniz Gençlik kampları sona erdi

Kamp sefası


Silifke İlçesindeki Altuğ Verdi ve Akkum Gençlik Kampı’nda 14-20 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen 23. Dönem Mavi Deniz Gençlik Kampları sona erdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Silifke Altuğ Verdi Gençlik Kampında gerçekleştirilen 23. Dönem Mavi Deniz erkek Kampına 12-13 Yaş aralığı 334 erkek kampçı, 2 program sorumlusu, 22 Lider, 23 kafile sorumlusu olmak üzere 381 kişinin katıldı.

14-15 yaş gençlere yönelik Silifke Akkum Gençlik Kampında gerçekleştirilen 23. Dönem Mavi Deniz erkek kampına ise Antalya, Muğla, Aydın, Denizli,  Samsun ve Sinop illerinden 93 erkek kampçı, 2 kafile sorumlusu, 8 kamp lideri ve 1 program sorumlusu olmak üzere 104 kişinin katıldı.

Kamplarda gençlere, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler kapsamında deniz etkinliği, kitap okuma istasyonu, spor turnuvaları, zeka oyunları, halk oyunları, işaret dili, maneviyat istasyonu, gezi etkinliği, el sanatları atölyeleri, tiyatro istasyonu, film gösterileri ve bisiklet etkinlikleri ile "Bir Kardeşlik İklimi" sloganıyla unutamayacakları anlar yaşatıldı.(Haber Merkezi)