Silifke’de Capella rüzgârı esti | Güney Gazetesi Mersin

Silifke’de Capella rüzgârı esti

Silifke Belediyesi tarafından Göksu Parkı’nda düzenlenen Mini Yaz Konserleri kapsamında, Capella Grubu sahne aldı.

Silifke’de Capella rüzgârı esti


Göksu Parkı’nda sahne alan Capella, enerjik performansları ve etkileyici sahne şovları ile Silifkelilere unutulmaz anlar yaşattı.

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, vatandaşları yaz boyunca müzik ve sanata doyuracaklarını ifade ederek, sosyal, kültürel ve sanatsal etkinliklere ayrıca önem verdiklerini belirtti.

Başkan Turgut, 1-6 Eylül tarihleri arasında Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali’ni gerçekleştireceklerini açıklayarak, “Geçmiş yıllardan bu yana nice medeniyetler barındırarak adeta kültürel bir beşik haline gelmiş Silifke’mizde, şehrin tarihinde her zaman kültürel ve sanatsal etkinlikler yoğun, çeşitli ve ulaşılabilir olmuştur. İlçemiz, gerek kültürel ve sanatsal etkinlikleriyle gerek folkloruyla gerekse yöresel lezzetleriyle her platformda adından sıkça söz ettirmiş hatta markalaşma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Silifke Belediyesi olarak sanata, spora, sosyal ve kültürel etkinliklere her zaman önem veren bir belediye olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Festivalimiz öncesinde Mini Yaz Konserleri kapsamında düzenlediğimiz bu akşamki etkinlikte Capella Grubu sahne aldı. Grup, Silifkelilere güzel bir gece yaşattı. Emeği geçen ve katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Hayranlarını büyüleyen ve coşturan Capella, konser süresince her yaş grubuna hitap eden şarkıları ve farklı müzik türlerini ustalıkla harmanlayarak, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Göksu Nehri manzarası eşliğinde herkesin hep bir ağızdan şarkı söylediği ve eğlenceli dakikalar geçirdiği konserde, Capella’nın sergilediği performans izleyicilerinden tam not aldı. (Haber Merkezi)