“Halkın ve esnafın yanındayız” | Güney Gazetesi Mersin

“Halkın ve esnafın yanındayız”

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, seçim çalışmaları sırasında verdiği sözleri tek tek yerine getirmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Atatürk Çarşı esnafına verdiği kahvaltıda buluşma sözünü yerine getirdi.

“Halkın ve esnafın yanındayız”


Atatürk Çarşısı'nda düzenlenen kahvaltı etkinliğine çarşı esnafı yoğun katılım sağladı. Etkinlikte konuşan Başkan Boltaç, çarşı esnafının sorun ve ihtiyaçlarını dinledi. Boltaç, esnafın dile getirdiği problemlerin çözümü konusunda destek olacağının sözünü verdi.

Esnaflar, Başkan Boltaç'ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Yeni yönetimin halkla ve esnafla iç içe olmasını, sorunların çözümü konusunda samimi olmalarını çok değerli buluyoruz. Bu anlamda bizlere verdikleri destek için sayın başkanımıza ve belediyemize teşekkür eder, görevinde başarılar dileriz” dedi.

Kahvaltı etkinliğinden sonra esnafı tek tek ziyaret edip selamlayan Başkan Boltaç, esnaflardan ve vatandaşlardan tam not aldı. Boltaç, “Halkımızın ve esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Verdiğimiz sözleri tutarak, hep birlikte Tarsus'u daha güzel bir yer haline getireceğiz” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)