“Sen yoksan bir eksiğiz” | Güney Gazetesi Mersin

“Sen yoksan bir eksiğiz”

Olağanüstü kongrede güven tazeleyen Başkan Adem Şen, Anamurlulardan destek istedi:

“Sen yoksan bir eksiğiz”


HASAN KÜÇÜK

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Mersin’in takımlarından Anamur Belediyespor’un yapılan olağanüstü kongresinde Adem Şen yeniden başkanlığa seçildi. Anamur Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan olağanüstü kongreye Kaymakam Bilal Bozdemir ve Belediye Başkanı Durmuş Deniz de katıldı.

Anamur Belediyespor Başkanı Adem Şen açılış konuşmasında 3 yıl sıkıntılı bir dönem geçirdiklerine dikkat çekerek masrafları yönetim kurulu üyelerinin ceplerinden karşıladığını kaydetti. Maddi ve manevi desteğe ihtiyaçları bulunduğunu anlatan Şen “Tüm sorumluluk yalnızca yönetim kuruluna yüklenmemeli. Genel kurulda sadece 30 kişi var. Neden 300 kişi yok. 30 kişi Anamur adına sorumluluk alıyor ve hiç kimse destek olmuyor. Herkes sorumluluk almaktan imtina ediyor” dedi.

Başkan Şen GÜNEY’e yaptığı açıklamada ise “Kongremizi yaptık.  Tek liste ile gidilen seçim sonrası yeniden başkan seçildik. Göreve devam ediyoruz. Yeni bir oluşum var. Arkadaşlarımızla nasıl bir yol izleyeceğimize karar vereceğiz” dedi. Başkan Şen, Bölgesel Amatör Lig’de maçlara çıkıp çıkmayacakları konusu ile ilgili “Arkadaşlarımızla birlikte oturup bir takım oluşturacağız. Bölgesel Amatör Lig’de maçlara katılacağız. Yeni bir teknik direktör belirleyeceğiz. Dışarıdan transfer yapacak mıyız yoksa Anamur’daki veya çevredeki futbolcularla mı yolumuza devam edeceğiz karar vereceğiz. Takımımızın herhangi bir borcu yok” ifadelerini kullandı.

KAYMAKAM BOZDEMİR VE BAŞKAN DENİZ’DEN DESTEK SÖZÜ

Kaymakam Bilal Bozdemir görevde bulunduğu süre içinde olduğu gibi bundan sonra da takıma desteğinin süreceğini belirtirken Belediye Başkanı Durmuş Deniz ise “Burada sadece 30 kişi var, çok hızlı bir şekilde hep birlikte bu isimleri 100 kişiye çıkarmalıyız. Buna biz 100 gönüllü diyelim. Biz bunun için tüm desteğimizi vereceğiz” dedi.

Adem Şen başkanlığındaki yeni yönetimde şu isimler yer aldı: Abdulnasır Aydın, Mehmet Tuna, Kaşif Tartan, Abdulkadir Gümüş, Cüneyt Kavak, Durmuş Ali Çelik, Hasan Nar, İlhan Kaya, Kemal Aydın, Serkan Kül, Yener Adil, Ali İlhan Ayhan, Eren Kılıç, Yasin Fazlıoğlu, Hilmi Körhasanoğulları, Hüseyin Kaya, Ozan Demir, Ali Baki, Bayram Ali Burhan, Aslan Güven, Adem Ekinci, Yasin Görmez, Kerim Tuna, Mahmut Kara, İbrahim Yalçınkaya, Cüneyt Yağ, Özkan Poçulu, Mithat Güven, Ahmet Özdemir, Nurettin Demir, Abdulkadir Deniz, Gökhan Çıtırkı. Yönetim görev dağılımını önümüzdeki günlerde gerçekleştirecek.