Hatayspor’dan teşekkür | Güney Gazetesi Mersin

Hatayspor’dan teşekkür

Hataysppor Kulübü’nün yeni başkanı Levent Mıstıkoğlu, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’i ziyaret etti

Hatayspor’dan teşekkür


Trendyol Süper Lig’de ev sahibi maçlarını Mersin’de oynayacak olan Hatayspor'un yeni Başkanı Levent Mıstıkoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir'i ziyaret etti.

Başkan Levent Mıstıkoğlu ve yönetim kurulu üyeleri geçen yıl olduğu gibi bu sezonda hem Mersin Stadyumu’nu hem de takımın konakladığı Erdemli Atış Poligonu'ndaki tesisi kulüplerine açtıkları için Müdür Demir’e teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müdürü Ökkeş Demir, "Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak 06 Şubat 2023 tarihinde yaşadığımız asrın felaketi olan Depremin ilk günlerinden beri Gençlik ve Spor Bakanlığımız koordinasyonunda deprem bölgelerine yardımlar gönderdik. İlimizde bize bağlı 21 tesiste yaklaşık 15 bin vatandaşımızı misafir ederek bir nebze olsun yaralarına merhem olmaya çalıştık. Yaşanan felaketten sonra TFF 2023-2024 sezonu öncesi maçlarını Mersin'de oynayacak olan Hatayspor’umuz için Gençlik ve Spor Bakanlığımız, Türkiye Futbol Federasyonu ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile birlikte Erdemli Atış Poligonu yanındaki yapı tamamlanarak Hatayspor'un kullanımına açıldı. Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da maçlarını Mersin Stadyumunda oynayacak olan Hatayspor'a yürekten başarılar diliyoruz" dedi.

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Osman Yıldızbakan'ın da hazır bulunduğu ziyaretin sonunda Hatayspor Başkanı Levent Mıstıkoğlu, Bordo-Beyazlı Hatayspor forması hediye etti. (Haber Merkezi)