Fırtına öncesi sessizlik | Güney Gazetesi Mersin

Fırtına öncesi sessizlik

Yeni Mersin İdman Yurdu’nda teknik direktör konusunda belirsizlik sürerken sözleşmesi devam eden futbolcular şehri terk ediyor

Fırtına öncesi sessizlik


HASAN KÜÇÜK

Ligin başlamasına sayılı günler kala takımlar yeni sezon çalışmasına ve transferlerini sürdürüken TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Yeni Mersin İdman Yurdu’nda sessizlik yaşanıyor.

Kulüp Başkanı Metin Saltık’ın geçtiğimiz günlerde istifasını açıklamasının ardından takıma henüz başkan adayı çıkmazken sözleşmesi devam eden oyuncuların da takımdan ayrılması tedirginliğe neden oldu.

Kırmızı Lacivertliler sözleşmesi devam eden Teknik Direktör Adem Çağlayan ve kaptan kaleci Sertaç Güzel’in ardından stoper oyuncusu Burak Bilgen’i de TFF 2. Lig Beyaz Grup ekibi GMG Kastamonuspor’a kaptırdı. Kastamonuspor, kaleci Sertaç Güzel’in transferiyle ilgili resmi açıklamayı yaparak imza töreninden fotoğraf ve şu mesajı paylaştı: “Kulübümüz başarılı file bekçisi Sertaç Güzel ile anlaşmaya varmıştır. Değerli futbolcumuza kulübümüze hoş geldin diyor, başarılar diliyoruz.” Burak Bilgen ile ilgili resmi duyurunun ise önümüzdeki günlerde yapılacağı öğrenildi. Yeni MİY’de sözleşmesi devam eden Yasin Elmas Tire FK’ya, Fuat Bavuk ise Vanspor’a transfer olmuştu. Üste gelen ayrılıklara kentin sessizliğine tepki gösteren taraftarlar salı günü Cumhuriyet Alanı’nda basın açıklaması yapacak.