Heyecan dorukta | Güney Gazetesi Mersin

Heyecan dorukta

Zafer Kupası Turnuvalarında futbol rüzgârı esiyor

Heyecan dorukta


HASAN KÜÇÜK

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Fındıkpınarı Zafer Kupası Futbol Turnuvası ile Büyükşehir Belediyesi’nin Toroslar Belediyesi ile birlikte organize ettiği Toroslar Zafer Kupası Futbol Turnuvası’nda 3. Hafta karşılaşmaları sonuçlandı.

 

Fındıkpınarı Futbol Turnuvası’nın 3. Haftasın cumartesi oynanan açılış maçında Kaleköy Doğançay’ı 3-0, lider Menteş ise Turunçlu’yu 4-1 yendi. Günün diğer maçında ise Bozön, Sarılar’ı 4-2 mağlup etti. Zeybekler ile Çiftlik, Kuyuluk ile Değirmençay 1-1 berabere kalırken Kocavilayet ise Tol’u 1-0 yenmeyi başardı.

Pazar günü oynanan maçlarda ise Çavak -Çevlik’i 3-0, Tepeköy Gökçebelen’i 2-1, Fındıkpınarı ise Uzunkaş’ı 2-1, Eski Mezitli Akarca’yı 2-0, Davultepe-Kocayer’i 2-1, Emirler ise Karahacılı’yı 3-1 mağlup etti. A Grubunda 3. Haftayı Menteş 9 puan ile lider, Kaleköy ise 7 puanla 2. Sıra tamamlarken B Grubunda Kocavilayet 6 puanla lider, Kuyuluk ise 5 puan ile ikinci sırada yer aldı. C Grubunda ise Fındıkpınarı 9 puanla ilk sırada, Çavak ise 6 puan ile ikinci sırada bulunuyor. D Grubunda da Eski Mezitli 7 puanla lider aynı puanı sahip Emirler ise ikinci sırada yer aldı. 

 

CAMİLİ KURUDERE’Yİ GOL YAĞMURUNA TUTTU

Ayvagediği Futbol Turnuvası’nda cumartesi oynanan maçlarda Camili -Kurudere’yi gol yağmuruna tutarak 9-2 mağlup ederken Ayvagediği Değirmendere’yi 4-1, Horozlu Buluklu’yu 2-1 yendi. Pazar günü oynanan karşılaşmalarda ise Gözne Kaşlı’yı 3-2, Aladağ-Doruklu’yu 3-0, Kavaklıpınar ise Arpaçsakarlar’ı 3-2,  Güzelyayla Burhan’ı 3-1 yendi. Yanpar Arslanköy maçı golsüz sona ererken Çavuşlu ise Musalı’yı 5-1 mağlup etti.