Mahalle çalıştayları tamamlandı | Güney Gazetesi Mersin

Mahalle çalıştayları tamamlandı

Mezitli Belediyesi tarafından 2025-2029 Stratejik Plan hazırlıkları kapsamında düzenlenen mahalle çalıştayları tamamlandı. Başkan Ahmet Serkan Tuncer, toplamda 12 farklı noktada, 40 mahalle sakini ile birebir görüşerek halkın taleplerini ve önerilerini dinledi.  Çalıştaylar halkın yoğun ilgisi ile karşılandı. Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, "Mezitli’yi hep birlikte daha iyi bir yer haline getireceğiz" dedi.

Mahalle çalıştayları tamamlandı


Başkan Tuncer'in halkla birebir iletişime geçerek sorunlarını ve beklentilerini dinlediği çalıştaylar, Mezitli'nin geleceği için atılan önemli adımlardan biri oldu. Vatandaşların doğrudan Başkan Tuncer'e ulaşarak önerilerini sunma fırsatı bulduğu mahalle toplantıları ile, Mezitli Belediyesi’nin 5 yıllık hizmet geleceğine katkı sağlandı.

Toplantılarda, Başkan Tuncer'in halkın sorularına yanıt vermesi ve önerilerini dinlemesi, Mezitli'nin geleceğine yönelik stratejik planların oluşturulmasında önemli bir rol oynadı. Mahalle çalıştaylarına katılan vatandaşlar, Başkan Tuncer'in ulaşılabilir olmasından ve halkla iç içe olmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.  (Haber Merkezi)