Bu ceza ders olsun! | Güney Gazetesi Mersin

Bu ceza ders olsun!

Hakemin boğazını sıkan oyuncu Tarsus Köyler Arası Futbol Turnuvası’ndan ömür boyu men edildi

Bu ceza ders olsun!


HASAN KÜÇÜK

Tarsus’taki köyler arası futbol turnuvasında kararını beğenmediği hakemin boğazını sıkan futbolcu ve takımı ile ilgili karar belli oldu. Hakemin boğazını sıkan futbolcu Oğuz Mahmut Şimşek bundan sonra Tarsus Belediyesi’nin düzenleyeceği Köyler Arası Futbol Turnuvalarına katılamayacak. Bolatlıspor ise 5 yıl turnuvadan men edildi.   

Geçen hafta perşembe günü Belediye Başkanı Ali Boltaç’ın vuruşu ile başlayan Tarsus Köylerarası Futbol Turnuvası’nın ilk maçında Bolatlıspor oyuncusu Oğuz Mahmut Şimşek, Beylice karşısında 2-1 geriye düştükleri maçın bitmesine 10 dakika kala kararını beğenmediği hakemin boğazına sarılmıştı. Hakem maçın kalan bölümünü oynatmazken ilk gün ve ikinci gün oynanacak maçlar da ertelenmişti. Tertip komitesi söz konusu köy takımı ve futbolcu ile ilgili kararını açıkladı. Bolatlıspor 5 yıl boyunca, Futbolcu Oğuz Mahmut Şimşek ise ömür boyu Tarsus Belediyesi’nin düzenleyeceği Köyler Arası Futbol Turnuvasından men cezası aldı.

Öte yandan Tarsus Belediyesi Köyler Arası Futbol Turnuvası 31 Temmuz’da oynanacak 4 maçla devam edecek. Erkut Kuzeyman Sahasında Saat 16.45’te Çırbıklar-Akarsu, 18.30’da ise Bahşiş-Emirler, Mithatpaşa Sahasında ise Kuzoluk-Sağlıklı, Göçük-Ulaş karşılaşmaları oynanacak.