Doğanın kalbinde enerjisi yüksek festival | Güney Gazetesi Mersin

Doğanın kalbinde enerjisi yüksek festival

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen ve Çamlıyayla’da ilk kez gerçekleştirilen “Çamlıyayla Doğa Festivali” renkli görüntülere sahne oldu.

Doğanın kalbinde enerjisi yüksek festival


Dolu dolu geçen Çamlıyayla Doğa Festivali’nde canlı müzik performansları, atölye çalışmaları, çocuklar ve yetişkinler için ödüllü yarışmalar, Off-Road Gruplarının gösterileri ve akşam saatlerinde Grup Anavarza Konseri düzenlendi. Mersin’den ve çevre illerden gelen binlerce katılımcı gönüllerince eğlenme şansını yakaladı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen ve Çamlıyayla’da ilk kez gerçekleştirilen “Çamlıyayla Doğa Festivali” renkli görüntülere sahne oldu. Çamlıyayla Belediyesi’nin öncülüğünde Adana Doğa Sporları Topluluğu (ADOST) ve 01 Adana Off-Road Kulübü’nün de desteklediği Doğa Festivali, Çamlıyayla Zevzek Tepesi’nde gerçekleştirildi.

Doğanın kalbinde ve tertemiz havada yapılan Çamlıyayla Doğa Festivali, Çamlıyayla Belediye Başkanı Mehmet Fatih Sofu’nun katılımıyla, davullu-zurnalı kortej yürüyüşüyle start aldı. Festivalde, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan stantlarda üreticiler satış yapma imkanı buldular. Yöresel lezzetler binlerce katılımcıya sunuldu.

Dolu dolu geçen Çamlıyayla Doğa Festivali’nde canlı müzik performansları, atölye çalışmaları, çocuklar ve yetişkinler için ödüllü yarışmalar, Off-Road Gruplarının gösterileri ve akşam saatlerinde Grup Anavarza Konseri düzenlendi. Konserde katılımcılar çalınan hareketli müzik eşliğinde gönüllerince eğlenme şansı buldu. 3 gün süren festivalde 100 Motokros ve Off-Road araçları da katılım sağladı, festivalde 1400 çadır kuruldu.  Çamlıyaylalılar ve Mersinlilerin yanı sıra çevre illerden de yüzlerce kişi festivale akın etti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanı Şerife Hasoğlu Dokucu Festival’de yaptığı konuşmada, “ADOST’ta çok teşekkür ediyoruz; fark yaratmışsınız. Başkanımız Mehmet Fatih Sofu ile kısacık sürede bu kadar fark yaratmak bizim için çok gurur verici. Bu farkı gördük, size ayrıca teşekkür ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)