MSK’da kombine biletleri satışa çıktı | Güney Gazetesi Mersin

MSK’da kombine biletleri satışa çıktı

MSK’da kombine biletleri satışa çıktı


HASAN KÜÇÜK 

Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek olan Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulubü’nde (MSK) 2025 sezonu kombine bilet satışları başladı.

MSK’nın Servet Tazegül Spor Salonu'nda oynayacağı Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi maçlarını yakından takip etmek ve heyecan dolu anlara tanıklık etmek için geçerli olacak kombine biletler mobilet mobil uygulamasından veya https://mobilet.com/tr/ web sitesi üzerinden 7/24 satın alınabilecek.

Kombine bilet satın alan taraftarlar için ayrıca fiziksel bir kombine bilet kartı üretilmeyecek. Kombine sahipleri koltuklarını www.mobilet.com ya da mobilet mobil uygulama üyeliklerinde görüntüleyecek, Mersin Spor Kulübü’nün bu sezon iç sahada oynayacağı tüm karşılaşmalar için Mobilet hesaplarında oluşacak QR kodları ile müsabakalara cep telefonlarını kullanarak giriş yapabilecekler.

Kombine satış işlemlerinde sorun yaşayan taraftarlar mskmersin@gmail.com üzerinden destek alabilirler.

Kombine bilet fiyatları şöyle; Saha İçi: ⁠ ⁠Tam Orta Saha 150 bin TL, ⁠Birinci Kategori 100 bin,

⁠İkinci Kategori 75 bin, üçüncü Kategori 50 bin TL. Tribün:  ⁠Pota Arkası: 990 TL, ⁠Çaprazlar: 1.300 TL, ⁠VIP Hariç Kısımlar: 1.500 TL. ⁠VIP: 10 bin TL, Saha İçi Pota Arkası:  1. ve 2. Sıra: 35 bin TL,  3. ve 4. Sıra 25 bin TL, 5. ve 6. Sıra: 20 bin TL,  7. ve 8. Sıra: 15 bin TL