Mersinli hakem ve gözlemcilerden Yeni MHK’ya tam destek | Güney Gazetesi Mersin

Mersinli hakem ve gözlemcilerden Yeni MHK’ya tam destek

Mersinli hakem ve gözlemcilerden  Yeni MHK’ya tam destek


TFF Hakem ve Gözlemciler Derneği Mersin Şubesi, TFF tarafından Merkez Hakem Kurulu Başkanlığına atanan Dr. Ferhat Gündoğdu’ya destek verdi.

Mersin hakem ve gözlemciler yaptıkları yazılı açıklamada, Dr. Ferhat Gündoğdu’yu Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı’na atayan TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’na teşekkür etti.

TFF Hakem ve Gözlemciler Derneği Mersin Şubesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

18 Temmuz 2024 tarihinde yapılan kongrede delegelerin çoğunluğunu oyunu alarak Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetimi ilk olarak hakem - gözlemci camiamıza öncelik vererek Merkez Hakem Kurulu Başkanlığına Dr. Ferhat Gündoğdu hocamızı atamıştır. Merkez Hakem Kurulunun öncelikli olarak atanması Türkiye Futbol Federasyonu Başkanımızın camiamıza gösterdiği önem ve hassasiyet açısında son derece kıymetlidir. Kendisine ve yönetimine bu anlamda bir kez daha teşekkür ediyoruz.

Camiamızı yakından tanıyan, camianın sorunlarının çözümü ve gelişmesi anlamında nelere ihtiyacı olduğunu bilen Dr. Ferhat Gündoğdu başkanlığındaki Merkez Hakem Kurulumuz birçok değerli isimden oluşmaktadır. Merkez Hakem Kurulumuz kendi içerisinde görev dağılımını yapmıştır. Sonrasında hemen Süper Lig hakemlerimiz, yardımcı hakemlerimiz, A klasman hakemlerimiz, Var hakemlerimiz ve klasman hakemlerimiz yaz seminerine alınmıştır. Seminerde Merkez Hakem Kurulumuzun değerli üyelerinin tüm hakemlerimiz ile yakından ilgilenmeleri, hakemlerimizin yeni sezona hazırlanmalarına bire bir yardımcı olmaları bizleri son derece mutlu etmiştir.

Merkez Hakem Kurulumuz 31 Temmuz’da Bölgesel Kurul Üyelerinin atamasını da tamamlamıştır. Buna göre tüm bölgelerde Bölgesel Kurul Üyelikleri görevlendirmeleri tamamlanmıştır. Hakem ve Gözlemcilerimizin gelişimi, başarısı ve haklarının korunması adına yapılacak tüm çalışmalarda Türkiye Futbol Federasyonumuzun, Merkez Hakem Kurulumuzun, Bölgesel Kurullarımızın ve İl Hakem Kurullarımızın her zaman yanlarında olduğumuzu bir kez daha belirtmek isteriz”  (Haber Merkezi)