Silifke Kayseri’de lige ısınıyor | Güney Gazetesi Mersin

Silifke Kayseri’de lige ısınıyor

Silifke Kayseri’de lige ısınıyor


HASAN KÜÇÜK  

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele edecek olan Silifke Belediyespor’un Kayseri’deki 2. Etap kampı başladı.

Turuncu Lacivertliler sezon hazırlıkları kapsamında Teknik Direktör İlker Avcıbay yönetiminde 22 Temmuz’da top başı yapmıştı. Silifke Şehir Stadı’nda bir hafta süren alıştırma kampının ardından

Mavi Yengeçler 1 Ağustos’ta Kayseri’de 2. Etap kampı başladı. Silifke Belediyespor 9 Ağustos’a kadar burada ikinci dönem kampını gerçekleştirecek. Turuncu Lacivertliler 12-23 Ağustos tarihleri arasında ise Erzurum’da üçüncü etap kampını yapacak.

Yeni sezon hazırlıklarına devam ettiklerini ve Eylül ayında maçların başlayacağını belirten Silifke Belediyespor Kulübü 2. Başkanı Aykut Şahin, “İlker Avcıbay hocamız ile birlikte, yeni bir teknik heyet ve yeni oyuncuların katılımı ile güzel bir takım oluşturduk. İlk etap çalışmalarımızı Silifke’de yaptık. Takımımız 2. Etap Kamp çalışmaları için Kayseri’de kamp yapıyor. Daha sonrasında da Erzurum kampımız olacak, lige en iyi şekilde hazırlanacağız. Fikstürümüzde belli oldu. Eylül ayında ilk maçımızı Tekirdağ deplasmanında Ergene Velimeşespor ile oynayacağız. Kulübümüze, taraftarlarımıza hayırlı olsun” dedi.