Yaylada kıran kırana mücadele | Güney Gazetesi Mersin

Yaylada kıran kırana mücadele

Hakeme yönelik şiddet nedeniyle Ayvagediği futbol turnuvası 4. Hafta maçları ertelenirken Fındıkpınarı Futbol Turnuvası çekişmeli geçti

 Yaylada kıran kırana mücadele


HASAN KÜÇÜK

Büyükşehir Belediyesi’nin Toroslar Belediyesi ile birlikte organize ettiği Ayvagediği Toroslar Zafer Kupası Futbol Turnuvası 4. Hafta karşılaşmaları Musalıspor’dan bir futbolcunun 5-0 mağlup oldukları Burhan maçı sonrası hakeme saldırısı  nedeniyle ertelenirken Fındıkpınarı Futbol Turnuvası maçları çekişmeli geçti. 

Fındıkpınarı Futbol Turnuvası’nın 4. Hafta maçında D Grubunda Averajla haftaya lider giren Eski Mezitli 3. sıradaki Karahacılı’yı 4-1 mağlup etti. Puanını 10’a çıkaran Eski Mezitli son haftaya averajla lider girdi ve play-off’u garantiledi. Aynı grupta haftaya ikinci giren Emirler ise 3. Sıradaki Kocayer’i

mağlup etti. Emirler puanını 10’a çıkararak ikinci sıradaki yerini korudu. Davultepe ise Akarca’yı gol yağmuruna tutarak 5-0 mağlup etti. Puanının 7’ye çıkararak 3. Sırada yükselen Davultepe play-off umudunu son haftaya taşıdı. Play-off’a yükselecek ikinci takım son hafta oynanacak Davultepe-Emirler maçı sonrası belli olacak.

 

FINDIKPINARI VE ÇAVAK PLAY-OFF’U GARANTİLEDİ

C Grubunda Gökçebelen’i 4-3 mağlup ederek puanını 12’ye çıkaran Fındıkpınarı ile Uzunkaş’ı 2-1 mağlup ederek puanını 9’a çıkaran Çavak normal sezonun bitmesine 1 hafta kala play-offu garantiledi. Çevlik maça çıkmadığı için Tepeköy hükmen 3-0 galip sayıldı.

B Grubunun lideri Kocavilayet Değirmençay’ı 5-1 mağlup ederek puanını 9’a çıkardı ve liderliği korudu. Kuyuluk ise Çiftlikköy’ü 3-0 mağlup etti ve 8 puanla averajla ikinci sırada yer aldı. Zeybekler de Tol’u 2-0 yenerek puanını 8’e çıkardı ve play-off iddiasını son haftaya taşıdı.

 

DANANIN KUYRUĞU SON HAFTA KOPACAK

A Grubunda haftaya 9 puan ile lider giren Menteş, 7 puanla ikinci sırada bulunan Kaleköy’e 1-0 mağlup olunca liderlik el değiştirdi. Puanını 10’a çıkaran Kaleköy liderlik koltuğuna otururken Menteş ise 9 puanla ikinci sırada kaldı. Turunçlu’yu 3-2 mağlup eden Bozön puanını 9’a çıkardı ve 3. Sırada yer aldı. Bozön play-off iddiasını son haftaya bıraktı. Doğançay ve Sarılar takımı ise müsabakaya çıkmadı.